Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 18:00
Home » Onze apparatuur » Mesotherapie

Mesotherapie

10 jaar jonger en een facelift zonder operatie met onze mesotherapie behandeling

Stoort u zich aan lijntjes rond uw mond, bovenlip, ogen, wangen of decolleté? Of heeft u last van volumeverlies en verslapping van de huid?
Met onze Mesotherapie behandeling kunnen we direct rimpels aanpakken en de huid volume geven, verstevigen en liften. De huid verjongt direct. Het is een unieke doeltreffende methode met een verbluffend resultaat! En exclusief in de regio.

Vroeg of laat zijn ze er, die vervelende rimpels en lijntjes in de huid. Iedere vrouw stoort zich er aan. Het geeft een oude look terwijl men zich zo helemaal niet voelt. Met onze mesotherapie behandeling is het eenvoudig te verhelpen. Bij een gewone meso-lift wordt met een naald opgelost hyaluronzuur in de huid gebracht. Het resultaat is vaak niet geweldig. Daarom doen wij het anders!

Unieke methode, verbluffend resultaat

Bij Apprenza zijn wij in staat om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat wat een half jaar tot een jaar aanhoudt. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en daarom volledig veilig. Een behandeling is eenvoudig, zeer effectief en duurt slechts tien minuten. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig. Ook verbeteren de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid. Onze Mesotherapie behandeling zorgt voor een gezondere en jongere huid!

 

De behandeling is voor u geschikt als u het volgende wenst:

  • Minder rimpels
  • Meer volume
  • De huid wilt verstevigen
  • Minder lijntjes
  • Jeugdige uitstraling
Chat openen
Vragen over Mesotherapie? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!