Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 17:00
Home » Onze apparatuur » Ultralift

Ultralift

Afspraak maken voor Ultralift

Stoor jij je ook aan steeds meer aan het volume verlies en verlapping van jouw huid?

Ervaar dan onze natuurlijke facelift behandeling zonder snijden en spuiten.
Deze behandeling is DE personal trainer behandeling voor jouw huid en traint al jouw gezichtsspieren.
Ervaar zelf het resultaat na een maatwerk kuurtje en sta versteld!

De Ultralift behandeling gaat jouw spieren trainen waardoor ze steviger worden en de huid gelift en strakker zal worden.
Deze behandeling is met uitermate geschikt voor het gezicht, kaaklijn en hals

In 3 stappen naar een stevige en stralende huid

Stap 1: 3Mhz Ultrasound

Voor de delicate huid biedt het Ultralift systeem een 3MHz ultrasound behandeling. Ideaal om serums met actieve ingrediënten sneller op te laten nemen door de huid door middel van voor sonoforese.
Ultrasound vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, reduceert een onderkin, verbetert de en vele andere toepassingen.

STAP 2: Biostimulatie

Gedurende een Biostimulatie sessie met de Facial Activator worden
bio-elektrische signalen via 20 facial leads aan het gelaat afgegeven.
Deze signalen dringen vervolgens door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren. De Ultratone signalen zorgen ervoor dat spieren samentrekken net alsof het een natuurlijk signaal van de zenuwen heeft ontvangen. Spieren worden hierdoor getraind verstevigd, versterkt en gelift. Anders dan bij vrijwillige gelaatstraining, die expressie rimpels kunnen verergeren, zullen de Ultratone impulsen die aan de spieren worden afgegeven het gelaat gladder maken, liften, verstevigen en verjeugdigen om zo de tekenen van huidveroudering te bestrijden.
Biostimulatie behandelingen kunnen gebruikt worden voor een non-chirurgische facelift, spierversterking, reductie van fijne lijntjes, huidverbetering, verbetering microcirculatie, lymfedrainage en bindweefselreparatie.

STAP 3: Microwands

De applicatie van kleine gepulseerde microstroom zoals de gepatenteerde Ultratone Ultrawave® signaal wordt gebruikt als een aangename behandeling om de dermale weefsels te verjeugdigen, de productie van collageen en elastine te verhogen en de celregeneratie te versnellen, Het verhoogt de doorbloeding en verstevigt de verslapte huid.
Gedurende een wetenschappelijk onderzoek naar de heling van de huid is aangetoond dat eenzelfde signaal als Ultratone de celvernieuwing aanzienlijk versnelde. Deze medische applicatie is vertaald naar een effectieve methoden om een Facelift te bewerkstelligen zonder chirurgie. Het vermindert tekenen van huid-veroudering en geeft de huid een jonge gezonde uitstraling.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, de behandeling is niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Je voelt wel je spieren bewegen tijdens de behandeling omdat ze getraind worden.

Deze behandeling is geschikt voor:

 • Verslapte huid
 • Verslapte kaaklijn
 • Verslapte hals
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Volume verlies

Resultaten na een Ultralift spierstimulatie behandeling:

 • Stevigere en strakkere spieren
 • Strakkere contouren
 • Stimulering van de aanmaak van collageen en elastine
 • Stimulering van de celvernieuwing
 • Betere doorbloeding
 • Betere huidstructuur
 • Vervaging van fijne lijntjes en rimpels

Wil jij graag meer weten over onze Ultralift spierstimulatie – Natuurlijke facelift behandeling en bekijken wat de mogelijkheden kunnen zijn voor jouw huid?

Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en huidscan.

Resultaten van deze behandeling

Before
After
Before
After
Chat openen
Vragen over Ultralift? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!