Skip links

zaterdag

vanaf

09:00

weer geopend!Vandaag: 09:00 t/m 17:00

Home » Beautysalon Baarle-Hertog

Beautysalon Baarle-Hertog

Ben je op zoek naar een beautysalon in Baarle-Hertog die het maximale uit jouw huid haalt? Dan ben je bij Apprenza Cosmedisch Instituut aan het juiste adres. Wij hebben 15 jaar ervaring op het gebied van huidbehandelingen en meer. Wij promoten een gezonde leefstijl voor iedereen. Bij beautysalon Apprenza in Baarle-Hertog zijn wij experts in:

  • het verbeteren van jouw huid;
  • het verjongen van jouw huid;
  • het bieden van de beste service;
  • het waarborgen van onze professionaliteit;
  • het leveren van resultaat met de hoogste kwaliteit.

Je krijgt bij ons dus niet zomaar een schoonheidsbehandeling. Met onze behandelingen halen we het beste uit jouw huid. Apprenza Cosmedisch Instituut verrijkt je daarnaast ook van binnenuit. Het is een totaalbeleving, waarbij we een blijvend resultaat op de lange termijn garanderen.

Behandelaanbod beautysalon Baarle-Hertog

Bij al onze behandelingen is onze beautydriehoek een centrale factor:

  1. Outside in beauty: onze behandelingen laten jouw buitenkant weer stralen als nooit tevoren.
  2. Inside out beauty: schoonheid is meer dan alleen de buitenkant. Het komt deels van binnenuit. Met advies over gezonde voeding verbeteren wij je huid ook van binnenuit.
  3. Zen beauty: voldoende ontspanning is belangrijk voor je huid. Bij beautysalon Apprenza in Baarle-Hertog adviseren we daarom regelmatig tijd voor jezelf te nemen.

Bij beautysalon Apprenza in Baarle-Hertog vind je voor je outside in beauty onder andere diverse behandelingen op het gebied van anti-aging. Krijg een gladde en energieke huid met de MicroSkinPolish of onderga een facelift zonder operatie met onze mesotherapie behandeling. Heb je een onzuivere huid? Als je grove poriën en/of acne en acnelittekens is biopeeling iets voor jou. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wat er mogelijk is. Bij beautysalon Apprenza Baarle-Hertog stemmen we je behandeling af op jouw wensen. Voor je inside out beauty hebben we een uniek assortiment healthy beautyfoodproducten. Deze producten zijn speciaal voor beautysalon Apprenza in Baarle-Hertog ontwikkeld. Er zijn heerlijke gezonde maaltijden, tussendoortjes, slow juice sappen, soepen en thee. Alle producten zitten boordevol gezonde vezels en vitaminen en zijn ook nog eens biologisch, zonder suikers en gluten- en lactosevrij. Meer weten? Bekijk ons healthy beautyfoodmenu.

Afvallen met beautysalon Baarle-Hertog

Droom jij van een slanker lichaam, maar lukt het maar niet om dat voor elkaar te krijgen? Met het exclusieve vetbevriezingsprogramma van beautysalon Apprenza in Baarle-Hertog zorgen we dat het eindelijk werkelijkheid wordt. Hierbij maken we gebruik van de wetenschappelijk bewezen cryolipolysetechnologie. Daarmee worden vetlagen in probleemzones selectief en met blijvend resultaat verminderd. Met dit vetbevriezingsprogramma is het mogelijk om vetcellen veilig te bevriezen zonder operatie, naalden of een speciaal dieet. Hierna worden ze door ons lichaam afgevoerd zonder hersteltijd. De vetophopingen in de behandelde gebieden verminderen zonder het omliggende weefsel aan te tasten. De zones die we kunnen behandelen zijn de buik, love handles, billen, bovenbenen en armen. Er zijn slechts 3 behandelingen van een uur nodig met steeds een tussenperiode van 8 tot 12 weken. De behandelingen zijn bovendien volledig pijnloos en zonder risico’s.

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Beautysalon Baarle-Hertog? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!