Skip links

donderdag

vanaf

09:00

weer geopend!Vandaag: 09:00 t/m 18:00

Home » Beautysalon Baarle-Nassau

Beautysalon Baarle-Nassau

Ben je op zoek naar een beautysalon in Baarle-Nassau die jouw huid laat stralen? Bij Apprenza Cosmedisch Instituut zit je helemaal goed. Wij hebben 15 jaar ervaring op het gebied van huidbehandelingen. Je krijgt bij ons dus niet zomaar een schoonheidsbehandeling. Met onze behandelingen halen we het beste uit jouw huid. Apprenza Cosmedisch Instituut verrijkt je daarnaast ook van binnenuit. Je kunt het zien als een totaalbeleving, waarbij we garanderen dat het resultaat ook op de lange termijn zichtbaar zal blijven.

Behandelingen bij beautysalon Baarle-Nassau

Bij alle behandelingen van Beautysalon Apprenza in Baarle-Nassau staat onze beautydriehoek centraal:

  1. Outside in beauty: onze behandelingen laten je weer stralen van buiten.
  2. Inside out beauty: schoonheid zit niet alleen van buiten. Met advies over gezonde voeding verbeteren wij je huid ook van binnenuit.
  3. Zen beauty: het is belangrijk voor je huid om voldoende te ontspannen. We adviseren daarom om regelmatig tijd voor jezelf te nemen.

Voor je outside in beauty vind je bij beautysalon Apprenza in Baarle-Nassau onder andere diverse behandelingen op het gebied van anti-aging. Wil je af van je rimpels? Dit kan met Bioskinjetting. Deze behandeling is 100% natuurlijk. Er komen geen inspuitingen aan te pas. Met onze mesotherapie behandeling onderga je een facelift zonder operatie. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Heb je een onzuivere huid? Als je grove poriën en/of acne en acnelittekens hebt, is biopeeling echt iets voor jou. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Bij beautysalon Apprenza Baarle-Nassau luisteren we naar jouw wensen en stemmen daar ons behandeling op af. Voor je inside out beauty hebben we daarom een uniek assortiment healthy beautyfoodproducten die speciaal voor ons zijn ontwikkeld. Denk aan gezonde maaltijden, tussendoortjes, slow juice sappen, soepen en thee. Alle producten bevatten veel gezonde vezels en vitaminen en zijn biologisch en suiker-, gluten- en lactosevrij. Wil je meer weten? Bekijk dan ons healthy beautyfoodmenu.

Een slanker lichaam met beautysalon Baarle-Nassau

Een slanker lichaam, de grote droom van veel vrouwen. Met het exclusieve vetbevriezingsprogramma van beautysalon Apprenza in Baarle-Nassau wordt het werkelijkheid. Bij dit programma maken we gebruik van cryolipolysetechnologie. Deze technologie is wetenschappelijk bewezen. Vetlagen in probleemzones worden selectief en met blijvend resultaat verminderd. Vetcellen worden op een veilige manier bevroren, zonder operatie of naalden. Hierna voert ons lichaam de cellen af zonder hersteltijd. De vetophopingen in de behandelde gebieden verminderen zonder het omliggende weefsel aan te tasten. De zones die we kunnen behandelen zijn de buik, love handles, billen, bovenbenen en armen. Er zijn slechts 3 behandelingen van een uur nodig, met daartussen steeds een tijd van 8 tot 12 weken. De behandeling is bovendien volledig pijnloos en zonder risico’s.

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Beautysalon Baarle-Nassau? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!