Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 17:00
Home » Beautysalon Goirle

Beautysalon Goirle

Ben jij op zoek naar een goede beautysalon in Goirle? Bij Apprenza Cosmedisch Instituut ben je aan het juiste adres. Ons doel is om jouw huid te laten stralen als nooit tevoren. Wij bieden daarom maatwerk oplossingen voor iedereen die zijn of haar huid of op welke manier dan ook wil verbeteren en/of verjongen. Hiervoor maken we gebruik van innovatieve technieken en apparatuur. We gaan altijd voor een maximaal resultaat. Samen met jou stellen we een professioneel plan op voor de lange termijn. Hierbij vinden we het ook belangrijk om de aandacht te vestigen op het belang van een gezonde levensstijl. We staan voor een totaalbeleving waarbij we een blijvend resultaat garanderen.

Behandelaanbod van onze beautysalon in Goirle

Bij beautysalon Apprenza in Goirle kun je zeer uiteenlopende behandelingen ondergaan. Onderstaand lichten we enkele categorieën toe.

Huidverjonging

Vind jij het belangrijk om er jong en stralend uit te blijven zien? Dit kunnen we op diverse manieren bereiken. Een van die manieren is een zuurstofbehandeling. Zuurstof is van levensbelang voor ons lichaam. Onze huidcellen hebben zuurstof nodig om optimaal te kunnen functioneren. Naarmate de huid ouder wordt, raken de bloedvaten slechter doorbloed en raken zuurstof en voedingsstoffen steeds verder uitgeput. Een behandeling met pure zuurstof biedt veel voordelen, zoals vermindering van rimpels, een hogere kwaliteit van leven en verlichting bij migraine en hoofdpijn.

Huidverbetering

Een van de mogelijkheden om uw huid te verbeteren is microdermabrasie. Met een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden er laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. De gebruikte kristallen en de losgekomen huidcellen worden opgezogen. De productie van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd en nieuwe jongen cellen worden zichtbaar. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Vetbevriezing

Verlang je naar een slanker en strakker figuur, maar lukt het maar niet om dat te bereiken? Nu wel! Met ons vetbevriezingsprogramma  wordt het eindelijk werkelijkheid. We maken gebruik van de wetenschappelijk bewezen cryolipolysetechnologie om vetlagen in probleemzones selectief en met blijvend resultaat te reduceren. Het aantal vetcellen vermindert aanzienlijk na elke sessie. Het programma bestaat uit 3 behandelingen van een uur met steeds een tussenperiode van 8 tot 12 weken.

Beautyfood bij beautysalon Goirle

Beautysalon Apprenza in Goirle is niet alleen een schoonheidsspecialist. Wij denken ook aan jouw binnenkant, want schoonheid zit niet alleen van buiten. Kies voor een gezonde lifestyle van binnenuit, met onze onze inside-out healthy beautyproducten. Met deze producten ga je je beter en gezonder voelen. En dat niet alleen, je gaat er ook nog eens beter uitzien. Geniet van de heerlijke en gezonde maaltijden, tussendoortjes, slow juice sappen, soepen en thee. Alle producten zijn biologisch, bevatten geen suikers en zijn gluten- en lactosevrij. Bovendien zitten ze vol gezonde vezels en vitaminen. Alle producten zijn exclusief voor Apprenza ontwikkeld. Wil je meer informatie over ons beautyfoodaanbod? Bekijk dan het healthy beautyfoodmenu.

Afspraak maken Contact opnemen

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Beautysalon Goirle? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!