Skip links

donderdag

vanaf

09:00

weer geopend!Vandaag: 09:00 t/m 18:00

Home » Beautysalon Ravels

Beautysalon Ravels

Apprenza Cosmedisch Instituut is de beautysalon in Ravels die jouw huid laat stralen! Wij hebben 15 jaar ervaring op het gebied van huidbehandelingen. Je krijgt bij ons dus niet zomaar een schoonheidsbehandeling. Wij leveren maatwerk oplossingen voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren. We garanderen bovendien dat het resultaat ook op de lange termijn zichtbaar blijft. Apprenza Cosmedisch Instituut verrijkt je van buiten-, maar ook van binnenuit. We gebruiken innovatieve technieken en apparatuur en bieden een groot behandelaanbod. Bij beautysalon Apprenza in Ravels ervaar je een totaalbeleving.

Behandelaanbod bij beautysalon Ravels

Met de klanten van beautysalon Apprenza in Ravels stellen we een professioneel behandelplan op voor de lange termijn. Hierbij staat onze beautydriehoek centraal:

  1. Outside in beauty: onze behandelingen laten je buitenkant weer stralen
  2. Inside out beauty: schoonheid zit niet alleen van buiten. Met onze adviezen over gezonde voeding kun je je huid ook van binnenuit verbeteren.
  3. Zen beauty: het is belangrijk voor je huid om voldoende te ontspannen. We adviseren daarom om regelmatig tijd voor jezelf te nemen.

Voor je outside in beauty vind je bij beautysalon Apprenza in Ravels onder andere diverse behandelingen op het gebied van anti-aging, zoals zuurstoftherapie, Bioskinjetting, MicroSkinPolish of een mesotherapie behandeling. Ook met een onzuivere huid weten we raad. Als je grove poriën en/of acne en acnelittekens hebt, is Biopeeling en Biolifting echt iets voor jou. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de uitgebreide mogelijkheden.

Ons unieke assortiment healthy beautyfoodproducten is perfect voor je inside out beauty. Hierin vind je gezonde maaltijden, tussendoortjes, slow juice sappen, soepen en thee. Alle producten bevatten veel gezonde vezels en vitaminen en zijn biologisch en suiker-, gluten- en lactosevrij. Bekijk voor meer informatie ons healthy beautyfoodmenu.

Vetbevriezingsprogramma van beautysalon Ravels

Met het exclusieve vetbevriezingsprogramma van beautysalon Apprenza in Ravels komt jouw droom van een slanker lichaam binnen handbereik. Er komt geen operatie aan te pas. We maken namelijk gebruik van cryolipolysetechnologie. Deze technologie is wetenschappelijk bewezen en vermindert vetlagen in probleemzones worden selectief en met blijvend resultaat. Na het bevriezen van de vetcellen voert je lichaam ze af zonder hersteltijd. De vetophopingen in de behandelde gebieden verminderen, zonder dat het omliggende weefsel wordt aangetast. De zones die we behandelen zijn de billen, bovenbenen, armen, buik en love handles. Er zijn slechts 3 behandelingen van een uur nodig, met daartussen steeds een tijd van 8 tot 12 weken. De behandeling is bovendien zonder risico’s en volledig pijnloos.

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Beautysalon Ravels? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!