Skip links

zaterdag

vanaf

09:00

weer geopend!Vandaag: 09:00 t/m 17:00

Home » Beautysalon Tilburg

Beautysalon Tilbug

Ben je op zoek naar een beautysalon in Tilburg? Bij Apprenza Cosmedisch Instituut ben je aan het juiste adres! Ons doel is om bij iedereen het mooiste en best mogelijke uit de huid te halen. Wij bieden maatwerk oplossingen voor iedereen die zijn of haar huid of op welke manier dan ook wil verbeteren en/of verjongen. Hiervoor maken we gebruik van innovatieve technieken en apparatuur. We gaan altijd voor een maximaal resultaat. Ons motto luidt: “Jouw schoonheid is onze passie”.

Behandelaanbod van onze beautysalon in Tilburg

Bij beautysalon Apprenza in Tilburg kun je zeer uiteenlopende behandelingen ondergaan. Onderstaand lichten we enkelecategorieën toe.

Anti-aging

Vind jij het belangrijk om er jong en stralend uit te blijven zien? Dit kunnen we op diverse manieren bereiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een facelift zonder operatie? Onze mesotherapiebehandeling maakt dit mogelijk. Hierbij brengen we cross-linked hyaluronzuur in in de huid. Deze lichaamseigen stof is farmaceutisch erkend en geheel veilig. Het vult lijntjes en rimpels op en geeft onmiddellijk een mooi resultaat, dat een half jaar tot een jaar aanhoudt. Een behandeling is eenvoudig, zeer effectief en duurt slechts tien minuten.

Huidverbetering

Een van de mogelijkheden om uw huid te verbeteren is microdermabrasie. Met een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden er laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. De gebruikte kristallen en de losgekomen huidcellen worden opgezogen. De productie van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd en nieuwe jongen cellen worden zichtbaar. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Vetbevriezing

Verlang je naar een slanker en strakker figuur, maar lukt het maar niet om dat te bereiken? Nu wel! Met ons vetbevriezingsprogramma  wordt het eindelijk werkelijkheid. We maken gebruik van de wetenschappelijk bewezen cryolipolysetechnologie om vetlagen in probleemzones selectief en met blijvend resultaat te reduceren. Het aantal vetcellen vermindert aanzienlijk na elke sessie. Het programma bestaat uit 3 behandelingen van een uur met steeds een tussenperiode van 8 tot 12 weken.

Beautyfood bij beautysalon Tilburg

Beautysalon Apprenza in Tilburg is veel meer dan alleen een schoonheidsspecialist. Wij denken ook aan jouw inner self. Kies voor een gezonde lifestyle van binnenuit, met onze onze inside-out healthy beautyproducten. Met deze producten ga je je gegarandeerd beter en gezonder voelen en er ook nog eens beter uitzien. Geniet van onze heerlijke en gezonde maaltijden, tussendoortjes, slow juice sappen, soepen en thee. Alle producten zijn biologisch, bevatten geen suikers en zijn gluten- en lactosevrij. Bovendien zitten ze vol gezonde vezels en vitaminen. Alle producten zijn exclusief voor Apprenza ontwikkeld. Wil je meer informatie over ons beautyfoodaanbod? Bekijk dan het healthy beautyfoodmenu.

Afspraak maken Contact opnemen

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Beautysalon Tilburg? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!