Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 18:00
Home » Behandelingen » Anti-aging » Mesotherapie behandeling

Verminder rimpels en lijntjes met de mesotherapie behandeling

Afspraak maken voor Mesotherapie behandeling

Stoor jij je ook aan steeds meer zichtbaar wordende lijntjes en rimpeltjes rondom jouw mond, bovenlip of wangen en het volumeverlies van jouw huid? Met de mesotherapie van Apprenza verdwijnt dit direct.

Wat houdt een mesotherapie behandeling in?

Bij een gewone mesotherapie behandeling wordt met een naald opgelost hyaluronzuur in de huid gebracht. Het resultaat is vaak niet geweldig. Daarom doen wij het anders. Apprenza Cosmedisch Instituut heeft als enige een meso-gun die in staat is om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. Onze meso-gun is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf bepaalt hoeveel hyaluronzuur wordt ingebracht. Te veel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Een groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is.

We voeren de behandelingen uit met een zeer fijn naaldje. Hiermee spuiten we in de specifieke probleemzone injecties met een hyaluronzuur en vitaminepreparaat in. De behandeling vult het natuurlijk hyaluronzuur weer aan dat in de loop der jaren verloren is gegaan.

Een behandeling is eenvoudig, zeer effectief en snel. Het wordt plaatselijk gedaan en duurt maximaal 30 minuten. Met onze mesotherapie behandeling zie je al na 1 behandeling een enorm resultaat. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig. Het resultaat houdt gemiddeld 6 tot 9 maanden aan.

Wil jij graag meer weten over onze mesotherapie behandeling en bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw huid? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en huidscan.

Voor wie is deze behandeling bedoeld?

De mesotherapie behandeling werkt tegen:

  • Lijntjes en rimpeltjes
  • Volumeverlies

Wat zijn de resultaten van een mesotherapie behandeling?

De resultaten na een behandeling zijn:

  • Vermindering van lijntjes en rimpeltjes
  • Meer volume
  • Een vocht- en vitamineboost voor jouw huid
Chat openen
Vragen over Mesotherapie behandeling? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!