Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 18:00
Home » Behandelingen » Anti-aging » Microskinpolish-medcos

Een gladde en energieke huid met de Microskinpolish

Afspraak maken voor Microskinpolish

De MedCos Microskinpolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

Wat houdt Microskinpolish in?

Microskinpolish bestaat uit drie stappen:

 1. Openstellen met microdermabrasie
  Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden er laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. De gebruikte kristallen en de loskomende dode huidcellen worden opgezogen. De productie van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd en nieuwe, jonge cellen worden zichtbaar. Met als resultaat: een reiniging van verstopte poriën, een gladdere huid, een betere bloedcirculatie en een egale huidskleur.Het is momenteel de meest populaire techniek voor huidverjonging vanwege haar eenvoud, effectiviteit en volledige afwezigheid van bijwerkingen. Het is een mechanische peeling die veel huidvriendelijker en nauwkeuriger te regelen is dan alle andere vormen van peelings.

 

 

 1. Activeren en voeden met LowLevel Therapy (Cold Laser) in combinatie met hoogwaardig hyaluronzuur
  Deze technologie wordt ook wel Cold Laser genoemd, omdat er nauwelijks warmte bij vrijkomt, en dus geen risico op verbranden geeft. De huid wordt met infrarood licht en hyaluronzuur, essentiële vitaminen en antioxidanten gemasseerd.De infraroodtherapie zorgt voor herstellende energie, doorbloeding, productie van elastine en collageen, cel herstel/opbouw, weefsel (her)opbouw en stimulatie van celmetabolisme. Het hyaluronzuur wordt in de huid gesluisd en verstevigt de huid.
 1. Beschermen met Polishing the Skin i.c.m. vitaminen, antioxidanten en een beschermingsfactor
  Met behulp van een massagestick met een polijst handstuk, wordt een voedend en beschermend serum over de huid aangebracht. De massage geeft een verwarmend effect en de huid een finishing polish, waardoor je de salon met een ontspannen, gladde en stralende huid verlaat.

Met een onderhoudsbehandeling van één keer per vier à zes weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam. Een behandeling kan éénmalig los gedaan worden of in kuurverband (zes behandelingen in zes weken)

De Microskinpolish is eventueel uit te breiden met extra AHA of BHA peeling, marmatrix oogmasker, marmatrix gelaat en halsmasker, zuurstof therapie of IPL huidverjonging.

Voor wie is deze behandeling bedoeld?

De technologie is bedoeld voor bijvoorbeeld:

 • Huidverbetering
 • Huidverjonging
 • Verstopte poriën
 • Dode huidcellen
 • Onzuivere huid
 • Gestreste of vermoeide huid

Wat zijn de resultaten van Microskinpolish?

Het resultaat na een kuur van ongeveer zes behandelingen is:

 • Een jonge en frisse huid
 • Een stevige, egale en gladde huid
Chat openen
Vragen over Microskinpolish-medcos? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!