Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 18:00
Home » Behandelingen » Anti-aging » Ultralift

Een natuurlijke facelift zonder operatie met onze Ultralift behandeling

Afspraak maken voor Ultralift

Stoor jij je ook steeds meer aan het volumeverlies en de verslapping van jouw huid? Ervaar dan onze natuurlijke facelift zonder operatie. De Ultralift behandeling is dé personal trainer behandeling voor jouw huid en traint al jouw gezichtsspieren. Ervaar zelf het resultaat na een maatwerk kuur en sta versteld.

 Wat houdt een Ultralift behandeling, een facelift zonder operatie, in?

De Ultralift behandeling traint jouw spieren waardoor ze steviger worden en de huid gelift en strakker wordt. Het is een facelift zonder operatie. Ultralift is uitermate geschikt voor het gezicht, de kaaklijn en de hals. De behandeling is niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Je voelt wel je spieren bewegen tijdens de behandeling omdat ze getraind worden.

De behandeling bestaat uit drie stappen voor een stevige en stralende huid:

Stap 1: 3MHz Ultrasound

Voor de delicate huid biedt het Ultralift systeem een 3MHz ultrasound behandeling. Ideaal om serums met actieve ingrediënten sneller op te laten nemen door de huid door middel van sonoforese. Ultrasound vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, reduceert een onderkin, verbetert de huidstructuur en heeft veel andere toepassingen.

Stap 2: biostimulatie

Gedurende een Biostimulatiesessie met de Facial Activator worden bio-elektrische signalen via twintig facial leads aan het gelaat afgegeven. Deze signalen dringen vervolgens door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren. De Ultratone signalen zorgen ervoor dat spieren samentrekken net alsof ze een natuurlijk signaal van de zenuwen hebben ontvangen. Spieren worden hierdoor getraind, verstevigd, versterkt en gelift. Anders dan bij vrijwillige gelaatstraining, die expressierimpels kunnen verergeren, zullen de Ultratone impulsen die aan de spieren worden afgegeven het gelaat gladder maken, liften, verstevigen en verjeugdigen om zo de tekenen van huidveroudering te bestrijden.

Biostimulatie behandelingen worden gebruikt voor een facelift zonder operatie, spierversterking, reductie van fijne lijntjes, huidverbetering, verbetering van de microcirculatie, lymfedrainage en bindweefselreparatie.

Stap 3: microwands

De applicatie van kleine, gepulseerde microstromen zoals de gepatenteerde Ultratone Ultrawave® signalen wordt gebruikt als een aangename behandeling om de dermale weefsels te verjeugdigen, de productie van collageen en elastine te verhogen en de celregeneratie te versnellen. Het verhoogt de doorbloeding en verstevigt de verslapte huid. Gedurende een wetenschappelijk onderzoek naar de heling van de huid is aangetoond dat eenzelfde signaal als Ultratone de celvernieuwing aanzienlijk versnelde. Deze medische applicatie is vertaald naar een effectieve methoden om een facelift te bewerkstelligen zonder operatie. Het vermindert tekenen van huidveroudering en geeft de huid een jonge, gezonde uitstraling.

Wil jij graag meer weten over onze Ultralift spierstimulatie, de natuurlijke facelift behandeling, en bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw huid? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en huidscan.

Voor wie is deze behandeling bedoeld?

De Ultralift behandeling is geschikt voor:

 • Verslapte huid
 • Verslapte kaaklijn
 • Verslapte hals
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Volumeverlies

Wat zijn de resultaten van de Ultralift behandeling?

De resultaten van deze facelift zonder operatie zijn:

 • Stevigere en strakkere spieren
 • Strakkere contouren
 • Stimulering van de aanmaak van collageen en elastine
 • Stimulering van de celvernieuwing
 • Betere doorbloeding
 • Betere huidstructuur
 • Vervaging van fijne lijntjes en rimpels
Chat openen
Vragen over Ultralift? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!