Skip links

donderdag

vanaf

09:00

weer geopend!

Home » Behandelingen » Anti-aging » V.I.P. anti-aging

Apprenza’s V.I.P. anti-aging treatment

Afspraak maken voor V.I.P. anti-aging treatment

Deze exclusieve behandeling is nergens anders te verkrijgen. Dit is de behandeling van het moment voor de meest luxueuze en veeleisende man of vrouw. Al onze beste behandelingen en apparatuur zijn samengevoegd in deze topbehandeling voor anti-aging.

Wat houdt onze V.I.P. anti-aging behandeling in?

De anti-aging behandeling bestaat uit een aantal stappen:

1. Fruitzuurpeeling
Dit is een behandelmethode die dieper in de huidlagen werkt dan een ‘gewone’ gezichtsbehandeling. De schoonheidsspecialiste heeft de kennis en is er in getraind om de peeling te kiezen die bij jouw huid past zodat er al snel een nieuwe frisse en stralende huid verschijnt, zonder vervelling. Met als resultaat van de diepe reiniging: oplossing van dode huidcellen, een fijnere huidstructuur, minder pigmentvlekjes en een frissere huidskleur.

2. Microdermabrasie
Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden er laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. De gebruikte kristallen en de loskomende huidcellen worden opgezogen. De productie van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd en nieuwe, jonge cellen worden zichtbaar. Het is momenteel de meest populaire techniek voor huidverjonging vanwege haar eenvoud, effectiviteit en volledige afwezigheid van bijwerkingen. Het is een mechanische peeling die veel huidvriendelijker en nauwkeuriger te regelen is dan alle andere vormen van peelings. Het reinigt verstopte poriën, verwijdert dode huidcellen, maakt de huid gladder, verbetert de bloedcirculatie, stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen en egaliseert de huidskleur.

3. IPL Huidverjonging
Hiermee kunnen de verschijnselen van huidveroudering worden tegengegaan. Het licht van de IPL wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt de aanmaak van collageen bevorderd, waardoor de huid direct frisser en jonger toont en de textuur van de huid zienderogen zal verbeteren aangezien bijvoorbeeld grove poriën minder diep worden of zelfs verdwijnen.

4. Algenmodelage
Het algenmasker met collageen zorgt voor een vochtstuwing in de huid. De huid gaat zich binden met het eigen vocht en krijgt daardoor een betere hydratatie, meer volume en fijne lijntjes worden minder zichtbaar. Deze zorgen samen voor een betere hydratatie en vochtbinding.

5. Zuurstof
Een behandeling op basis van pure zuurstof van medicinale kwaliteit zonder naalden, geen pijn, veilig en effectief. Met als resultaat een stralendere en jonger uitziende huid. Zo verbetert onder andere de zuurstofopname van de huid (van 25% naar 97,4%), wordt de huid gladder met meer volume en stevigheid en zorgt het voor een betere doorbloeding en herstelde vochtbalans.

6. Bio2light
LED therapie maakt gebruik van kleurgolflengtes van zichtbaar licht die specifieke verjongende prestaties in de huid hebben. Huidcellen hebben het vermogen om licht te absorberen en te gebruiken als een energiebron voor de reparatie en verjonging van beschadigde brandstofcellen of bacteriën te doden. Het is een natuurlijke biochemische reactie vergelijkbaar met die van plantaardige fotosynthese. Naast de lichttherapie is het gelijktijdig mogelijk om pure zuurstof van medicinale kwaliteit te inhaleren. De pure zuurstof geeft tevens een aangenaam verkoelend gevoel op de huid.

Een behandeling kan éénmalig los gedaan worden of in kuurverband (6 behandelingen in 6 weken). Met een onderhoudsbehandeling van één keer per vier à zes weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam.

Voor wie is deze behandeling bedoeld?

Deze anti-aging behandeling is effectief bij:

 • Acne en puistjes
 • Couperose en gerstekorrels
 • Onzuivere huid, grove poriën, mee-eters en comedonen
 • Een allergische, geïrriteerde, gestreste of gevoelige huid
 • Wallen of littekens
 • De donkere huid en de mannenhuid
 • Een droge, vochtarme, vermoeide, rijpere of vette huid
 • Huidveroudering en huidverslapping: fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken en pigmentvlekken
 • Rokershuid of zonbeschadigde huid
 • Scheerproblemen
 • Zwangerschapsmasker

Wat zijn de resultaten van de V.I.P. anti-aging behandeling?

Het resultaat na een kuur van ongeveer zes anti-aging behandelingen:

 • Een beduidend jonge en frisse huid
 • Meer stevigheid in de huid
 • Een egale en gladde huid
Chat openen
Vragen over V.I.P. anti-aging? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!