Skip links

dinsdag

vanaf

09:00

weer geopend!Vandaag: 09:00 t/m 18:00

Home » Behandelingen » Huidproblemen » Fijne lijntjes

Fijne lijntjes

Fijne lijntjes rondom de ogen, kraaienpootjes of ook wel de lachrimpeltjes genoemd. De eerste tekenen van veroudering vindt u rondom de ogen. We kunnen deze eerste tekenen beter voorkomen, door op tijd met een oog crème te beginnen. De oogkringspier is namelijk een ronde spier (net zoals rondom de mond), die weinig houvast heeft en daarom loodrecht op de spier de eerste lijntjes/ rimpeltjes vertoond.

Naast een goede oog crème is een goede zonnebril ook niet geheel onbelangrijk. Want hoe vaak zitten we niet te turen achter het stuur?

Waar moet ik mijn oogcrème aanbrengen?
Breng uw oog crème altijd als 1e met uw ringvinger op het harde gedeelte rondom de ogen aan, dus niet op uw beweegbare ooglid. Daarna brengt u pas de dag- of nachtcrème aan. Uw oog crème kunt u ook rondom de mond gebruiken.

Vanaf welke leeftijd moet ik een oog crème gebruiken?
Vanaf 25 jaar begint onze veroudering, wij adviseren u daarom om vroegtijdig te beginnen met een oog crème.
Bent u iemand die dagelijks oog make- up draagt? Dan is een goed oogverzorgingsproduct zeker een must. De huid rondom de ogen is een stuk dunner. Elke keer dat u uw oog make- up eraf haalt heeft de huid wel iets extra’s nodig om geen vermoeide of rimpelige oogopslag achter te laten.

Hoe kan ik mijn fijne lijntjes en kringen onder mijn ogen verdoezelen?
Door daar een concealer te gebruiken. U brengt een paar stipjes onder uw ogen aan en verdeelt deze door ze verticaal in te kloppen. Wanneer u ze namelijk horizontaal verdeelt, worden de kringen nog dieper onder de ogen.

Wordt er wel eens tegen u gezegd dat u zo boos kijkt?
Tip: Laat dan uw wenkbrauwen eens epileren en u zult zien dat u uw vermoeide blik veranderd.

Chat openen
Vragen over Fijne lijntjes? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!