Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 17:00
Home » Behandelingen » Specials » Spraytan

In een paar minuten een mooi gebruinde huid met spray tanning/ bruiningsspray

Afspraak maken voor Spraytan

Snel een bruin en gezond kleurtje zonder er voor in de zon te hoeven? Dat kan met onze spray tanning/bruiningsspray behandeling. Je kunt bij ons terecht voor een stralende teint met een natuurlijk resultaat. Snel en veilig bruin zonder de schadelijke effecten van UV-straling.

 

Wat houdt spray tanning/ bruiningsspray in?

Spray tanning is de meest effectieve bruin-zonder-zonbehandeling. Het grote voordeel ervan is dat de huid direct en overal een gezonde, bruine look krijgt. Ideaal voor feestjes, evenementen, bruiloften, voorafgaand aan je vakantie of als je niet in de zon wil, mag of kan. Het is tegenwoordig een steeds populairder alternatief voor de zonnebank. Een zonnebank brengt namelijk verschillende nadelen met zich mee: vroegtijdige huidveroudering, verzwakt immuunsysteem, gestimuleerde pigmentatie, huidverbranding bij te hoge dosis, acute en chronische aandoeningen aan de ogen (zoals keratitis/sneeuwblindheid/lasogen, staar of cataract) en de vorming van huidkankers.

Er is voor ieder huidtype een geschikte bruiningsslotion ontwikkeld in verschillende kleursterktes. Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling blijft de kleur 5 tot 7 dagen zitten en zal geleidelijk vervagen.

Na de spray tanning/ bruiningsspray:

 • Even wachten met douchen en/of baden
  De tanninglotion krijgt zo de gelegenheid om goed in de huid te trekkenMinimaal 8 uur na de behandeling mag je weer douchen. Mocht er bij het douchen of baden een bruine verkleuring van het water zichtbaar worden, dan is dit louter overtollige lotion. Dit gaat niet ten koste van je bruine teint. Het gebruik van eigen doucheproducten, zoals Nivea of Dove, en het gebruik van een washand, (schuim)spons of iets dergelijk zijn sterk af te raden. Reinig je lichaam tijdens het wassen met een vlakke hand. Dep naderhand het lichaam droog in plaats van het droog te wrijven.
 • Geen intensieve transpiratie
  Het beoefenen van een sport met intensieve/overmatige transpiratie als gevolg, direct na de spray sessie, wordt afgeraden.
 • Geen sieraden aandoen
  Blijf van alles wat van (edel)metaal is af tot de vloeistof goed ingetrokken is, anders kunnen er strepen op de huid ontstaan.
 • Slecht weer
  Regent het? Neem dan voor de zekerheid een paraplu mee.
 • Gebruik dagelijks een crème
  Om de bruine teint langer te behouden, is het goed om dagelijks een goede bodylotion /milk aan te brengen.

Voor wie is deze behandeling bedoeld?

Wil jij er fantastisch uitzien, met een mooi egaal kleurtje? Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor een stralende teint met een natuurlijk resultaat. Snel en veilig bruin zonder de schadelijke effecten van UV-straling. Je spray tan wordt gelijkmatig aangebracht door onze gecertificeerde en ervaren tanning-specialisten.

Wat zijn de resultaten van spray tanning/ bruiningsspray?

De resultaten van de behandeling zijn:

 • Een egaal bruine kleur
 • Direct resultaat
 • Snel en veilig
 • Geen schadelijke effecten van UV-straling (zon & zonnebank)
 • Verschillende bruingradaties mogelijk
 • Kleur afgestemd op jouw teint en keuze
 • Blijft 5 tot 7 dagen zichtbaar
Chat openen
Vragen over Spraytan? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!