Skip links

10 tips voor mannen

10 tips voor mannen.

We kunnen een aantal verschillen aanduiden tussen de mannen- en vrouwenhuid, lees HIER mee over in onze andere blog. Dit zorgt ervoor dat de focus in de verzorging ook verlegd moet worden. In de winkel vind u niet voor niet verschillende schappen voor mannen- en vrouwenproducten. In deze blog vertellen wij u 10 tips voor mannen.

 

Tip 1. Peelen/scrubben

Een duidelijk verschil in bijvoorbeeld douchegel voor mannen, is het feit dat er vaker en steeds meer stoffen in zitten die de huid scrubben. Deze korreltjes verwijderen de dode huidcellen van de opperhuid en verschonen de poriën. De reden hiervoor is duidelijk: de mannenhuid is vetter, dus kunnen poriën sneller verstoppen.

Daarnaast zijn deze zelfde poriën ook nog eens groter. Verstopping door vuil is dan heel snel gebeurt. Dit wordt dan met behulp van de scrub deeltjes verwijdert, waardoor vervelende puistjes en mee-eters zoveel mogelijk vermeden kunnen worden. Een product wat zeer geschikt is voor de mannenhuid om mee te peelen is de Cellular cleansing & exfolianting gel van La Colline.

 

Tip 2. De zon

Voor de mannenhuid geld hetzelfde als voor de vrouwenhuid: Als er schade aangebracht wordt door te veel zon of foutief zonnebaden, dan zal dat NOOIT meer voor de volle 100% herstellen. Om schade van zonnestraling tegen te gaan, is het beste advies wat wij u kunnen geven: Beter voorkomen dan genezen. Wilt u uw huid optimaal beschermen? Breng dan een dagcrème aan met een beschermingsfactor, bijv. Face Defense Broad Spectrum SPF 15/PA+++ van Dr. Murad.

 

Tip 3. Alcoholgebruik

Overmatig alcoholgebruik is een aanslag op het lichaam, maar ook op uw huid! De huid wordt hierdoor sneller oud en rimpels ziet u veel sneller. Het gebruik van alcohol beperken is dus een belangrijk advies.

 

Tip 4. Roken

Dit zelfde geld ook voor roken. Roken zorgt voor een overmaat aan vrije radicalen in het lichaam, wat natuurlijk sterke invloed heeft op de huid. Vrije radicalen vallen de cellen aan en beschadigen deze. Wanneer de cellen delen, delen ze met beschadiging, waardoor de kwaliteit van de cel steeds verder en sneller achteruit zal gaan.

 

Tip 5. Reinigen

Nadat u bent uit geweest of in een rokerige omgeving bent geweest, is het dus belangrijk om uw huid goed te reinigen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met de Cellular cleansing & exfolianting gel van La Colline of de Cleansing shave van Dr. Murad.

Na het reinigen is het belangrijk om de huid ook goed te verzorgen met een bijpassen product, hier voor kunt u de Cellular Revitalizing care van La Colline gebruiken of de Face Defense Broad Spectrum SPF 15/PA+++ van Dr. Murad

 

Tip 6. Voeding

Gevarieerd en gezond eten is natuurlijk een must, ook voor uw huid! We weten dat slechte voeding ook een effect heeft op uw huid. Neem daarom voldoende vitamines tot u met uw voeding.

 

Tip 7. Zonnebescherming

Mannen zijn vaak niet de eerste die de pot zonnebrandcrème erbij nemen. Gebruik een beschermende dagcrème met zonnefactor, dan bent u in ieder geval beschermd wanneer u de zon in gaat. Dit maakt een groot verschil tussen een verouderde huid en een strakke huid, zeker op latere leeftijd. Dr. Murad heeft daarvoor de Face Defense Broad Spectrum SPF 15/PA+++ van Dr. Murad.

 

Tip 8. Sportensport

Sporten! Sporten in het algemeen is fantastisch voor de huid. Door de hogere zuurstofcirculatie krijgt de huid de kans om zich te beschermen tegen slechten invloeden van buitenaf en zicht te herstellen tegen eventueel aangerichte schade. Vind u het lastig om te sporten? Neem dan eens een kijkje bij onze bootcamp of probeer een gratis proefles, lees er HIER meer over.

 

Tip 9. Water

Een van de belangrijkste aanbevelingen: Water drinken. Om de stofwisseling op gang te houden is het verstandig om water te drinken. Veel water. Afhankelijk van uw lichaamsgewicht, is een hoeveelheid van anderhalf tot tweeënhalve liter per dag een hele goede zaak. En niet alleen voor uw huid heeft dit effect, maar voor uw gehele lichaam.

 

Tip 10. Behandelingen

Als laatste: Laat uw huid een goed bekijken en verzorgen door een professional. Ook zijn er in ons instituut behandelingen speciaal voor de mannenhuid. Het is niet alleen goed voor uw huid, maar ook om eens te ontspannen in deze drukke maatschappij.

 

 

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

……[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

Bewaren

Bewaren[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!