Skip links

Tips voor natuurlijk lange wimpers

13 tips voor natuurlijke lange, mooie en volle wimpers

Mooie volle, lange wimpers, daar droomt toch elke vrouw van?
Volle wimpers laten uw ogen meer spreken en zorgen voor een sensuele oogopslag.
Net als uw huid hebben ook uw wimpers verzorging nodig.
Helaas worden de wimpers vaak vergeten.
Gelukkig is er van alles aan te doen ik geef u graag mijn 10 beste tips!

1. Gebruik dagelijks een wimpergroei serum
RevitaLash ontwikkelde een aantal producten om uw wimpers optimaal te verzorgen. Bijvoorbeeld het populaire RevitaLash wimperserum, gemaakt van hypoallergene, verzorgende stoffen zoals polypeptiden, biopeptin complex en andere botanische ingrediënten.
Dit wimperserum; welke exclusief verkrijgbaar is bij Apprenza cosmedisch instituut, is inmiddels wereldwijd favoriet onder vele vrouwen en is internationaal bekroond met diverse awards.
Verzorg de wimpers elke dag met RevitaLash. Een dun lijntje vlak boven uw wimperrand is al voldoende.

Klik HIER voor het wimpergroei serum van Revitalash

10 tips voor natuurlijke lange, mooie en volle wimpers

2. Wimperkrultang
Rechte wimpers gaan in uw wimperlijn op waardoor ze minder zichtbaar zijn. Eén van de geheimen om uw wimpers langer te laten lijken, is dus: uw wimpers krullen. Daarvoor kunt u het beste een wimpertang gebruiken. Het is een kleine aanschaf waar u en uw wimpers veel plezier van zullen hebben.
De wimpertang gebruikt u voordat u mascara opbrengt, dus op schone wimpers. Krul uw wimpers op drie punten: vlakbij de wimperaanzet, in het midden en aan de punten. Doe het voorzichtig (uw wimpers moeten langer mee!) en druk de tang per keer 8 tot 10 seconden aan.
Wilt u het helemaal professioneel aanpakken, dan verwarmt u de wimpertang eventjes met de föhn (niet te lang, want de tang wordt snel goed heet). Op deze manier blijven uw wimpers de hele dag mooi krullen.

3. Wimperprimer
Wilt u uw mascara extra accentueren? Gebruik dan vooraf de RevitaLash Primer. Deze hydrateert de wimpers en maakt ze nóg gladder. Daarnaast geeft het de wimpers nog een extra voeding en bescherming voor een optimaal resultaat.

Klik HIER voor de wimperprimer van Revitalash.

4. Gebruik een goede mascara
Na het gebruik van de wimpertang brengt u de mascara aan. Het is heel belangrijk dat u een goede mascara kiest die bovendien geschikt is voor uw type wimpers. Analyseer uw wimpers. Heeft u volume nodig of eerder lengte, of allebei? Welke mascara voor u goed werkt, is heel persoonlijk. Proberen het uit.
De RevitaLash Volumizing Mascara in zwart is ideaal. Deze variant is niet waterproof, maar wel waterresistant. Daarnaast bevat deze mascara verzorgende ingrediënten zoals biotine en pathenol.
Of gebruik de zwarte, bruin/grijs of donker blauwe Mascara van Youngblood, welke volume, krul, verdikking en verlening geeft aan de wimpers en zelfs de kleine haartjes mee pakt.

Klik HIER voor het Revitalash mascara

Klik HIER voor de Youngblood mascara’s

Woman eye with long eyelashes and mascara brush

5. De mascara aanbrengen
Voor het aanbrengen van mascara is geduld nodig. Neem er dus uw tijd voor. Begin met horizontale zigzag bewegingen om de wimpers volume te geven. Daarna draait u het borsteltje in een verticale houding en kleurt u de wimpers in de lengte. Breng meerdere lagen aan voor extra volume en verdikking.
Nog een extra tip: Combineer verschillende kleuren mascara met elkaar. Breng bv eerst een zwarte mascara aan en doe bv. in de punten nog een andere kleur, dit geeft ook nog meer effect

6. Gebruik geen waterproef mascara
Waterproef mascara is niet geschikt om uw wimpers mooi te houden, dit zorgt er namelijk voor dat de wimpers eerder afbreken en uitdrogen.

7. Wimpervezels
Breng eerst 1 laagje mascara aan en breng nu een laagje met speciale wimpervezels aan, deze zorgen ervoor dat ze zich aan de eigen wimpers hechten waardoor uw eigen wimpers veel langer en voller lijken. Breng vervolgens hier nog een 2e laagje mascara over aan.

8. Slim uw ogen opmaken
Verder kunt u ook met uw oogmake-up heel wat voor uw wimpers doen. Wilt u de wimpers optimaal laten uitkomen dan maakt u uw oogleden wat lichter op en trekt u met een zwart oogpotlood / eyeliner een lijntje tegen uw bovenste wimpers aan. Hierdoor lijken ze nog langer.

9. Voorzichtig afhalen
Het lijkt misschien logisch maar haal uw oogmake-up avonds heel voorzichtig af zodat de haartjes niet verzwakken of breken. Gebruik een middel dat speciaal voor het reinigen van oogmake-up is bedoeld. Heeft u waterproof mascara gebruikt, laat het wattenschijfje met de reinigingsmelk of -lotion dan eventjes op uw wimpers liggen zodat de mascara kan losweken en u niet hard hoeft te wrijven.

Klik HIER voor de 3 in 1 Cleanser van Pascaud

Klik HIER voor de Deep cleansing van QMS

10. Eet uw wimpers lang
Eten voor langere wimpers? Het klinkt bizar, maar let er eens op of u genoeg silicium (kiezelzuur) binnenkrijgt. Dit mineraal is onder meer goed voor de haargroei. Silicium is te vinden in onder meer kool, olijven, komkommer, asperges, zilvervliesrijst, hele granen en volkorenproducten.

11. Koop om de drie maanden een nieuwe mascara
Oogmijten en bacteriën nestelen zich maar al te graag in mascaratubes. (Als u het aankan, zoek op demodex folliculorum) Wissel daarom ook om de drie maanden van mascara, zelfs al heeft u de mascara maar één keer gebruikt. Ook als u al eerder merkt dat er klonten inzitten of als u een vreemd geurtje ruikt, gooi de mascara gelijk weg. De bacteriën zorgen niet alleen voor nare jeuk, maar ook uw wimpers zullen sneller afbreken. Voorkom de kans op een ooginfectie en leen u mascara niet uit. U weet maar nooit welke bacteriën er op de wimpers van een ander zitten.

12. Wimperextensions
Heeft u een feestje of wilt u direct resultaat en een mooie hollywood oogopslag, kies dan voor de wimperextensions van Apprenza cosmedisch instituut.

Klik HIER en lees er alles over.

10 tips voor natuurlijke lange, mooie en volle wimpers3

13. Verven van uw wimpers
Heeft u van zichzelf lichte wimpers en heeft u geen zin om deze dagelijks te kleuren of gaat u bv op vakantie.
Laat dan uw wimpers verven in uw desgewenste kleur voor weken resultaat.

Klik HIER en lees er alles over.

Klik HIER  voor een aantal spectaculaire voor en na foto’s van ons zelf en onze klanten!

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

 ……[contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!