Skip links

5 tips om uw huid te laten stralen dit voorjaar!

5 tips om uw huid te laten stralen dit voorjaar!

Tijdens de overgang van de winter naar de lente is het goed om even stil te staat bij de kwaliteit van uw huid. Uw huid is de afgelopen maanden droger en kwetsbaarder geworden. Neem daarom afscheid van uw winterhuid en treed het voorjaar met een stralende, gezonde huid tegemoet. Wij geven u 5 tips!

 

Tip 1. Ga voor een grondige lente gezichtsbehandeling

Uw bleke winterse huid zal een heerlijke gezichtsbehandeling goed kunnen gebruiken na die donkere winter maanden. Hoewel het sowieso belangrijk is om uw huid regelmatig te verlossen van dode huidcellen is een seizoensovergang het perfecte moment om de huid eens extra aandacht te geven.

Tip: Klik HIER voor onze maandactie, een behandeling afgestemd op het seizoen van het jaar.

 

Tip 2. Gebruik minimaal 2 x per week een peeling/scrub afgestemd op uw huidtype

De huid moet gepeeld of gescrubd worden om dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor wordt de jonge en gezonde huid die daaronder zit zichtbaar. Daarnaast zorgt een peeling/scrub ervoor dat de huid weer nieuwe huidcellen gaat aanmaken.

Enkele producten die hiervoor geschikt zijn, zijn:

 

Tip 3. Behandel u huid met een lotion/toner/tonic

Gebruik deze altijd direct naar de reiniging, maar ook na de peeling of scrub. Het geeft de huid rust en zorgt ervoor dat hij niet uitdroogt. Enkele producten die hiervoor geschikt zijn, zijn:

 

Tip 4. Hydrateren

De huid heeft in de wintermaanden veel vocht verloren, belangrijk is om dit weer terug te krijgen in de huid. Hiervoor kunt u verschillende producten gebruiken. Denk hierbij aan bijv. serums, dag of nachtcreme’s, masker enz. Het meest effectieve is een serum, de moleculen zijn een stuk kleiner dan in de andere producten en dringen hierdoor vele malen dieper door in uw huid.

Enkele serums die goed hydrateren zijn:

 

Tip 5. Gebruik dagelijks een SPF

U denkt misschien dat het in het voorjaar wel oké is om onbeschermd de zon in te gaan, omdat het nog niet zo warm is. Dat is een veelgemaakte fout. Zelfs als het bewolkt is of in de winter moet u een zonnebescherming (SPF) aanbrengen. UV straling dringt namelijk door wolken heen en is dan nog net zo schadelijk. Denk daarbij aan rimpels, lijntjes of, erger nog, huidkanker. Gebruik een zonnebescherming van tenminste factor 15 en breng het 15 minuten voordat u naar buiten gaat op de huid aan. Bedenk dat als u elke dag naar buiten gaat, dat u dan ook elke dag een zonnebescherming moet gebruiken. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 

 

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

……[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!