Skip links

6 interessante vocht weetjes

6 interessante vocht weetjes

We horen het allemaal zó vaak: zorg dat u voldoende water drinkt. Waarom is water dan zo belangrijk? Wat doet het met onze huid en hoe kunnen we onze huid optimaal houden met vocht. Lees hier 6 interessante vocht weetjes.

 

1. Begin de dag goed

Drink om de dag goed te beginnen een glas lauw water met citroensap, dit werkt reinigend en zorgt ervoor dat afvalstoffen afgevoerd worden.

 

2. Drink voldoende water gedurende de dag

waterOns lichaam heeft gemiddeld 2,5 liter water per dag nodig om het te voeden en schoon te houden. Een deel van die 2,5 liter komt uit onze voeding, ongeveer 1 liter. De overige 1,5 liter moeten we via ons drinken binnen krijgen. Dit hoeft niet alleen water te zijn, maar mag ook met thee gecombineerd worden.

U kunt gemakkelijk checken of u voldoende heeft gedronken die dag. Is uw urine donker? Dan heeft u te weinig gedronken. Is uw urine helder van kleur? Dan heeft u voldoende gedronken. Zorg dat u gedurende dag voldoende drinkt, dit is ook heel belangrijk voor uw organen.

 

3. Vocht inbrengen via de huid

Op sommige producten staat dat het vocht in de huid inbrengt. Als we logisch nadenken, kan dit natuurlijk helemaal niet. Als we via de huid vocht zouden kunnen inbrengen, betekent dit dat als we in bad gaan, we helemaal volgezogen worden.

 

4. Hoe krijgen we dan wel vocht in de huid?

Er zijn producten en behandelingen die hydraterend werken op de huid. Dit wil zeggen dat ze niet het vocht in de huid brengen, maar dat ze er voor zorgen dat het vocht in de huid blijft. Er moet dan natuurlijk wel voldoende vocht in de huid aanwezig zijn, drink daarom voldoende water per dag.

 

5. Ons lichaam bestaat uit 60% water

Een jonge gezonde huid bevat veel vocht, daardoor is deze nog mooi glad en soepel. Als we ouder worden, verliezen we vocht. Doordat we vocht verliezen, ontstaat er een te kort, bij een te kort ontstaan rimpels en lijntjes. U kunt uw huid vergelijken met de schil van een appel. Zodra deze uitdroogt, verschrompelt de schil.

 

6. Vocht en producten

Hyaluronzuur is het meest vochtbindende ingrediënt wat er bestaat. Het is van naturen dan ook aanwezig in uw huid (het is een lichaamseigenstof). Doordat hyaluronzuur de vochtbalans van uw huid versterkt, worden rimpels door vocht tekort minder en wordt een verminderde elasticiteit van de huid voorkomen.

Enkele producten die de huid een vochtboost geven van het merk La Colline zijn:

 

Enkele producten die de huid een vochtboost geven van het merk Pascaud zijn:

 

Enkele producten die de huid een vochtboost geven van het merk Murad zijn:

 

Enkele producten die de huid een vochtboost geven van het merk QMS zijn:

 

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

……[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

 

 

Bewaren

Bewaren[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!