Skip links

6 tips om de huid rondom uw ogen te verzorgen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

6 tips om de huid rondom uw ogen te verzorgen

 

De huid rondom de ogen is extra dun en gevoelig en daarom is het belangrijk deze goed een voorzichtig te behandelen om deze mooi en jong te houden.

Wij geven u graag een paar goede bruikbare tips:

…………………
1. Reinig elke ochtend en avond de huid rondom uw ogen goed ook wanneer u uw ogen niet opmaakt en gebruik hiervoor een speciale milde zachte reiniging die geen irritaties geeft. Bv. De 3 in 1 reiniging Cleanser van Pascaud of de Deep cleansing van QMS of de Cellular Gentle Eye-make-up remover van La Colline.

2. Gebruik elke ochtend en avond een goede oog crème om uw huid extra te verzorgen en beschermen.
Van Pascaud adviseren wij eerst 1 druppeltje ooggel aan te brengen en daarover heen 1 druppeltje oogcrème.
De gel zorgt voor een lifting, hydratatie, werkt op wallen, kringen, rimpeltjes en lijntjes en de crème zorgt voor voeding, herstel en comfort. Deze combinatie is prachtig!
Van QMS adviseren wij eerst te starten met de Advanced intensive eye care,na een aantal maanden kunt u overstappen op de Cellular Alpine 2 super anti-aging producten voor uw ogen!
Ook kunnen wij de oogproducten van La Colline en Murad aanbevelen!

3. Smeer uw oogcrème nooit te dicht tegen uw oog aan. De crème kan in de fijne lijntjes lopen en zo in uw oog terecht komen waardoor u last zal krijgen van irritatie en gezwollen ogen.

4. Uw ogen opmaken. Doe het altijd, maar dan ook altijd voorzichtig. De oogcontour is fragiel, in uw ogen wrijven is nooit een goed idee.

5. Breng min. 1 x per week een speciaal oogmasker aan om de huid te ontspannen te hydrateren, zwelling weg te halen, te liften, rimpeltjes en kraaienpootjes te verminderen en de werking van wallen en kringen tegen te gaan. Tip: Marmatrix eyepads van Pascaud, Eye lift firming treatment van Murad of de speciale oogkuur van La Colline!

6. Laat om de 4 a 6 weken een speciale oogbehandeling doen in ons instituut om huidveroudering tegen te gaan met een speciale oogpeeling, massage en masker.

 

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

 ……[contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!