Skip links

7 tips om uw rimpels op een natuurlijke manier te verminderen.

7 tips om uw rimpels op een natuurlijke manier te verminderen.

Heeft u last van rimpels? Er zijn vele mogelijkheden om rimpels te verminderen. Er zijn diverse behandelingen die erop zijn gericht om rimpels te verminderen, denk hierbij bijvoorbeeld aan: bioskinjetting, bindweefselmassages of injectables. U kunt de huid ook een handje helpen op een natuurlijke manier. Wij geven u 7 tips.

 

Tip 1
Laat uw huid met rust.
Wanneer u de hele dag met uw haar speelt, zult u merken dat deze veel sneller vet wordt dan wanneer u er vanaf blijft. Het steeds bewegen van uw haar, heeft dus een negatief effect op de uitstraling. U kunt zich dus wel indenken, dat dit het zelfde is voor de huid. Wanneer u hier de hele dag aan zicht en mee speelt beschadigd u de huidcellen waardoor er sneller rimpels ontstaan. U kunt rimpels verminderen door zo min mogelijk aan uw huid te zitten gedurende de dag.

 

Tip 2
Bent u zich bewust van uw gelaatsuitdrukkingen?

Krijgt u vaak te horen van collega’s of familie dat u boos kijkt. Dan wil dit zeggen dat u uw mimische spieren veel gebruikt. Bij het veelvuldig gebruiken van dezelfde spier(en), ontstaan er op lange termijn rimpels. Probeert u zicht bewust te zijn van uw gelaatsuitdrukking.

 

Tip 3
Draag in de zomer een zonnebril.
Waarom? Omdat u hiermee kraaienpootjes kunt voorkomen! Door het felle zonlicht gaat u de ogen samen knijpen, als u dit vaak doet, krijgt u eerder last van kraaienpootjes en rimpels rond de ogen.

 

water

Tip 4
Drink en eet voldoende vocht.
De huid is het grootste orgaan van de mens en is pas als laatste aan de beurt met voedingsstoffen die u nuttigt. Zorg er daarom voor dat u minimaal 2 liter water per dag drinkt en daarnaast ook nog voldoende vocht met uw voeding binnenkrijgt.

 

Tip 5
Op uw rug slapen.
Kent u dat, dat u in de morgen wakker wordt, in de spiegel kijkt en ineens hele diepe rimpels zit aan 1 kant van uw gezicht? Dit komt omdat u met die kant van het gezicht op het kussen heeft gelegen. Deze nieuwe rimpels trekken natuurlijk weer snel weg en zijn naar hooguit enkele uren niet meer zichtbaar, maar het zorgt er wel voor dat er sneller rimpels ontstaan. Door op uw rug te slapen drukt u uw huid niet in het kussen en blijft de huid mooier strak.

 

Tip 6fruit
Ook voeding heeft invloed op rimpels.
Nuttig veel antioxidanten. Antioxidanten gaan de aanval tegen rimpels aan. Het is dan ook niet vreemd dat producten tegenwoordig vol antioxidanten zitten. De producten gaan u zeker helpen, maar het helpt ook om antioxidanten te nuttigen. Waar zit dit in dan? In onder meer fruit, groente, rooibosthee, groene thee, pure chocolade enz.

Eet minder suikers, deze zorgen ervoor dat collageen wordt afgebroken en de aanmaak wordt verminderd.

 

Tip 7
Zorg dat u zich goed voelt.
Als u gelukkiger bent, kunt u rimpels verminderen! Mensen die regelmatig somber of depressief zijn hebben meer rimpels dan mensen die over het algemeen blij en gelukkig zijn. Het is dus belangrijk om u leven vorm te geven op een manier waar u tevreden mee bent. Ook het gebruik van antidepressiva, veroorzaken meer rimpels. Wanneer u buiten deze medicatie kunt, dan is het aan te raden om dit ook niet meer te nemen.

 

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

……[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!