Skip links

9 tips voor een droge huid

9 tips voor een droge huid

Heeft u ook wel eens last van een droge of trekkerige huid? Of heeft u huid wel een schilfertjes? En voelt deze niet comfortabel aan? Heeft u last van weersinvloeden? Of heeft uw eigen huid niet genoeg huidvetten? Dan kan de huid droog aanvoelen. Normaal zou op de huid een talglaagje moeten liggen die de huid beschermt tegen uitdrogen. Wij geven u in deze blog 9 tips voor een droge huid.

Tip 1
Kies een zacht en romig reinigingsproduct en neem de tijd om het product te laten werken. Spoel de reiniging af met een zachte spons of washand. U kunt hiervoor bijvoorbeeld de volgende producten gebruiken:


Tip 2
De huid is niet gebaat bij te veel kou of warmte. Gebruik daarom altijd lauwwarm water, dit is het beste voor uw huid.


Tip 3

Het is zeker een aanrader om een rijkere, vollere crème te gebruiken. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:


Tip 4
Om uw huid van dode huidcellen te ontdoen, adviseren wij u 1 à 2 keer per week een peeling te gebruiken. De huid wordt hierdoor zachter en andere producten worden beter opgenomen. Geschikte peelings hiervoor zijn:


Tip 5
69.1Wilt u de huid in hele goede conditie houden gebruik dan minstens 2 maal per week een masker (het liefst in combinatie met de peeling) voor uw huis. Daardoor wordt de vochtigheidsgraad en vetgehalte van uw huid aangevuld. Geschikte maskers hiervoor zijn:

Tip 6
Drink zeker 1,5 liter water per dag. In de vochtherstellende producten zitten werkstoffen die het vocht in de huid beter vasthouden, maar dan moet er natuurlijk wel vocht zitten om het vast te houden.


Tip 7
Een hydraterend serum dat u dagelijks onder uw dag- en nachtcrème aanbrengt. Verzorgde en vochtrijke cellen voorkomen de eerste tekenen van fijne lijntjes en later worden de lijnen veel minder diep. Een serum vangt de ‘eerste dorst‘ van de huid op en bovendien haalt u meer resultaat uit de specifieke ingrediënten in de crèmes die u daar overheen gebruikt: dubbel resultaat dus! Serums die hier zeer geschikt voor zijn:


Tip 8

Er bestaat speciale make-up die geschikt is voor de droge huidtypen.
Als je een droge huid hebt kunt u beter geen compacte make-up gebruiken, want dit soort make-up gaat het liefste zitten op de droogste plaatsen van uw huid. Dat ziet er niet mooi uit want dan krijgt u vlekken. Wij kunnen u de make-up van Youngblood zeker adviseren voor de droge huid. Dit is speciale minerale make-up waarbij u de huid niet beschadigd en er wel stralend uit kunt zien. Klik HIER voor de make-up van Youngblood.


Tip 9

Onderga met regelmaat een gezichtsbehandeling. Hierbij kunnen we op alle huidwensen, huidtypes en huidproblemen inspelen! Wilt u al onze behandelingen zien? Klik dan HIER.

 

 

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

……[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!