Skip links

Detox, wat is het?

Detox, wat is het?

Soms is het tijd om de huid een handje te helpen. Ons lichaam moet onwijs hard werken om alle afvalstoffen weer uit het lichaam te krijgen. We kunnen hem natuurlijk een handje helpen en het versnellen door veel water te drinken en gezond te gaan eten, maar alleen daarmee gaan we het helaas niet redden. Om alle opgeslagen afvalstoffen uit ons lichaam te krijgen, kunnen we een detox kuur doen. In deze blog gaan wij u alles uitleggen over de detox kuur.

Wat is detox?

We horen de term detox vaak vallen. Maar wat is detox nu precies? Detox is een natuurgeneeskundige naam voor het reinigen van het lichaam. U ontdoet het lichaam van afval- en gifstoffen. Er zijn vele verschillende manieren van detoxen, denk hierbij aan bijv. sapkuren, vasten, drainage enz. Alle varianten zijn er opgericht om het lichaam te reinigen en meer energie te geven. Echter zijn veel van de detox behandelingen of kuren tijdroven en kostbaar.

Waarom een detox kuur?

We leven in een wereld met veel schadelijke stoffen. Elke dag worden we blootgesteld aan talloze van deze giftige deeltjes afkomstig uit onze voeding, omgeving, medicatie enz. Reinigen is de meest natuurlijke manier waarop het lichaam hiermee kan afrekenen.

De gifstoffen worden afgevoerd door lever, nieren, darmen, longen en de huid. Bij de meeste mensen zitten er teveel vervuilde stoffen opgestapeld in het lichaam, waardoor we vermoeid raken, energieloos zijn, verlaagde immuniteit en onze huid kan hierdoor onrustig wordt. Een detox kuur kan niet alleen helpen bij deze problemen, maar kan ook verlichting brengen bij mensen die regelmatig hoofdpijn hebben of zich moeilijk kunnen concentreren.

Mag iedereen de detox kuur ondergaan?

Bij een te traag werkende schildklier raden wij het gebruik van de detox kuur af.
Verder mag iedereen de detox kuur ondergaan, zolang u genoeg water blijft drinken tijdens de kuur (1,5 tot 2 liter per dag!), dit zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen ook echt afgevoerd kunnen worden.

Hoe gebruikt u de detox?

De detox gebruikt u 2 keer per dag. 1 keer in de ochtend en 1 x in de avond, beide keren doet u 10ml in het bijgeleverde maatbekertje. U kunt de detox puur innemen, maar dit mag ook met een sap gedaan worden. Als onderhoud kunt u de detox 1 x per dag gebruiken, gebruik dan 5ml.

Wilt u snel en effectief detoxen? Dan is de detox van Pascaud echt iets voor u!

 • Is een speciaal samen gesteld drankjedetoxx
 • Is puur natuur en bevat 12 kruiden
 • Volledig biologisch en niet schadelijk voor het lichaam
 • Is een intensieve kuur van slechts 10 dagen (2 x per dag 10ml)
 • Neemt geen tijd in beslag en kan zelfs tijdens werk of vakantie gebruikt worden
 • Minder kostbaar dan een detox behandeling of kuur elders
 • Reinigt het gehele lichaam, de darmen, lever, nieren en bloed
 • Zorgt voor een betere opname van voedingssupplementen die worden gebruikt
 • Zorgt voor meer energie
 • Sneller herstel na ziekte
 • Helpt tegen een onrustige huid

Klik HIER om gelijk de detox te bestellen en een goede start te maken!

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

……[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!