Skip links

Drinkt u te weinig water? Dan zijn dit de consequenties voor uw lichaam en huid!

Drinkt u te weinig water? Dan zijn dit de consequenties voor uw lichaam en huid!

Tegenwoordig weten we allemaal dat het belangrijk is om voldoende water te drinken, maar wat gebeurt er nu eigenlijk met uw lichaam als u niet genoeg water drinkt?

Drinkt u te weinig water Dan zijn dit de consequenties voor uw lichaam en huid

Hoewel de meesten van ons gelukkig weten dat we genoeg water moeten drinken, zijn er nog een aantal mensen die geloven dat we al genoeg binnenkrijgen als we slechts een paar stuks groenten en fruit per dag eten. Laten we in een aantal studies en boeken duiken om te zien of genoeg water drinken slechts een hype is.

Gezondheidsproblemen
Als u niet genoeg water drinkt, heeft u meer kans om ziek te worden. Zo simpel is het. Meer water drinken zal het risico op nierstenen, urineweg infecties, darmkanker en zelfs hartaanvallen verminderen.

Effecten op je metabolisme
Zonder voldoende water, zal u metabolisme niet meer goed werken. Uw metabolisme in rust (dus de calorieën die u verbrandt terwijl u rust) werken sneller wanneer u lichaam goed gehydrateerd is.

Concentratie problemen
Uw hersenen zullen het lastig krijgen zonder voldoende water. Eigenlijk zullen uw hersenen zich op ieder willekeurig taak moeilijker kunnen concentreren. Zo is er vastgesteld dat de hersenen van uitgedroogde tieners weg gekrompen waren van hun schedels. Ai! Toen er gevraagd werd om een probleemoplossende spel te spelen, moesten ze meer van hun hersenen vragen dan de tieners die wel goed gehydrateerd waren. Het lijkt erop dat het drinken van water de hersenen naar de normale grootte brengt.

Heeft u honger of dorst?
Dit is vrij ongecompliceerd. Als u niet genoeg water drinkt, zult u meer eten. In 2010 werd onder 45 volwassenen een studie uitgevoerd en het bleek dat degenen die twee glazen water voor elke maaltijd dronken 75 tot 90 minder calorieën bij het eten binnenkregen. Over een periode van meer dan drie maanden, waren de ‘water drinkers‘ gemiddeld 2,3 kilo verloren ten opzichte van degenen die uitgedroogd waren.

Glaasje water, iemand?

glaasje water

Hallo rimpels!
Een lichaam dat uitgedroogd is, is niet erg aantrekkelijk. U zult er ouder door lijken, kringen onder de ogen van krijgen en meer gerimpeld lijken. Als de huid goed gehydrateerd is, is de huid voller, fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld en een doffe teint wordt tegen gegaan.

Wij geven u nog een aantal super dorstlessers voor uw huid die voor een directe hydratatie zorgen:

Hydrating serum van Pascaud

Hydrating emulsion van Pascaud

Hydrating mask van Pascaud

 

Classic set van QMS

Liquid Proteins van QMS

Cellular marine van QMS

Relax o firm masker van QMS

Bye bye happy days

Een uitgedroogd lichaam is niet een gelukkig lichaam. U zal waarschijnlijk een slecht humeur hebben als u uitgedroogd bent. Persoonlijk, is dit mijn teken dat ik meer moet drinken.

En nu…
Ga een glas water drinken!

 

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

 ……[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!