Skip links

Gebruikt u al uw huidverzorgingsproducten wel in de juiste volgorde?

Gebruikt u al uw huidverzorgingsproducten wel in de juiste volgorde?

Herkent u dit ook verschillende potjes en tubes op uw wastafel maar waar moet ik nu ook al weer mee beginnen en wat moet ik over wat aanbrengen.
Een cleanser, face wash, serum, dagcrème, scrub, maskers, zonnebrandcrème: U kunt het zo gek niet bedenken, of het is er. Als u het goed wilt doen, dan is het verzorgen van uw huid bijna een dagtaak. Het advies is vaak om alle producten van één merk te gebruiken en u te houden aan een bepaalde volgorde.
Maar waar moet u beginnen en hoe moet u eindigen?

Huidverzorging volgorde, zo moet het:

Cleanser, milk of face wash
Het reinigen van uw huid staat aan de basis van alles. Zowel ’s ochtends als ’s avonds zult u uw huid moeten schoonmaken met een cleanser, milk of face wash. Door uw huid twee keer per dag te reinigen, voorkomt u een doffe teint, verwijdert u goed make-up, zweet, talg en vuil en hierdoor zorgt u er tegelijkertijd voor dat alle andere huidverzorgingsproducten beter opgenomen kunnen worden in de huid. Wij hebben een aantal goede reinigingsproducten voor u op een rijtje gezet, klik op het onderstaande merk voor een goede reiniging van dat merk:

 1. La Colline
 2. Pascaud
 3. QMS

Tonic of lotion
Daarna gebruikt u nog 2 x daags een tonic of lotion op de huid, deze brengt u een aantal druppeltjes op een watje aan en zorgt ervoor dat de laatste restjes vuil van de huid gehaald worden en hersteld de PH waarde van de huid. Wij hebben een aantal goede producten voor u op een rijtje gezet, klik op het onderstaande merk voor een goed van dat merk:

 1. La Colline
 2. Pascaud
 3. QMS

Peeling of scrub
Naast de dagelijkse reiniging is het goed om, afhankelijk van uw huidtype 1 a 2 x per week, bij voorkeur in de avond een peeling, scrub of exfoliant te gebruiken, na dat u de eerste 2 stappen van de reiniging heeft gedaan. U haalt hiermee goed de dode huidcellen van de huid en stimuleert de celvernieuwing en celdeling. De huid wordt gladder, zachter en egaler en krijgt een mooie teint. Wij hebben een aantal goede producten voor u op een rijtje gezet, klik op het onderstaande merk voor een goed van dat merk:

 1. La Colline
 2. Pascaud
 3. QMS

Gebruikt u al uw huidverzorgingsproducten wel in de juiste volgorde

Masker
Een masker volgt altijd na de peeling of scrub. Maskers zijn er in alle soorten en maten: de zuiverende, liftende, verzorgende of eentje die uw huid van extra vocht voorziet. Laat u adviseren welk masker het beste geschikt is voor uw huid en hoe u dit masker dient te gebruiken. Zo hebben wij bv ook maskers die u zowel als masker maar ook 1 x in de week als nachtcrème kunt gebruiken bv. Wij hebben een aantal goede producten voor u op een rijtje gezet, klik op het onderstaande merk voor een goede van dat merk:

 1. La Colline 
 2. Pascaud 
 3. QMS

Serum
Een serum noemen wij het medicijn voor de huid. Een serum brengt u altijd onder de dag en nachtcrème aan, werkt dieper in de huid en ondersteunt de werking van de crèmes. Serums zijn er in allerlei verschillende soorten voor verschillende huidtypes en huidproblemen. Informeer naar het beste product voor uw huid.  Wij hebben een aantal goede serums voor u op een rijtje gezet, klik op het onderstaande merk voor een goed serum van dat merk:

 1. La Colline 
 2. Pascaud 
 3. QMS

Oog gel en of – crème
De huid rondom de ogen is vele malen dunner en gevoeliger en heeft andere behoeftes als bv de huid op de wangen. Rondom de ogen zien we vaak de eerste tekenen van huidveroudering en vermoeidheid, zoals rimpeltjes, lijntjes, kraaienpootjes, wallen en kringen.
Een dag- en nachtcrème zijn vaak te rijk voor de tere huid rondom de ogen en bevatten soms ook werkstoffen die irritatie kunnen geven bij de ogen, vandaar een aparte ooggel of oog crème. Wij hebben een aantal goede oogproducten voor u op een rijtje gezet, klik op het onderstaande merk voor een goed oogproduct van dat merk:

 1. La Colline 
 2. Pascaud 
 3. QMS

oogcreme

Gezichtscrème
Wilt u uw huid voeden, verzorgen en hydraten, dan kan een dag- of nachtcrème natuurlijk niet ontbreken. Kies vooral een gezichtscrème die goed bij uw huid past. ’s Nachts is de behoefte van uw huid trouwens totaal anders dan overdag. Wissel bijvoorbeeld een luchtige, beschermende dagcrème en een verzorgende, herstellende nachtcrème met elkaar af. Wilt u zo min mogelijk poespas en potjes in uw badkamer hebben staan, dan voldoet een 24-uurscrème natuurlijk ook, mits geschikt voor uw huid.

Tip:  Start vanaf uw 25ste  zeker met een goede huidverzorging om de huidveroudering te vertragen en de aanmaak van collageen te stimuleren en de huid extra te voorzien van hyaluronzuur.

Wij hebben een aantal goede crèmes voor u op een rijtje gezet, klik op het onderstaande merk voor een goede crème van dat merk:

 1. La Colline 
 2. Pascaud 
 3. QMS

…………

Zonnebrandcrème
De laatste stap en tegelijkertijd ook de belangrijkste stap als het gaat om het verzorgen van uw huid. Heeft u geen zin om een aparte zonnebrandcrème te gebruiken, kies dan voor een dagcrème met SPF of een foundation met factor. Gebruik uw zonnebrandcrème meerdere malen per dag en het liefst minimaal factor 30. Misschien overbodig om te zeggen, maar ’s nachts is een zonnebrandcrème dan natuurlijk weer niet nodig.

Tip: vergeet vooral niet om ook je hals, decolleté en handen dagelijks in te smeren met een zonnebrandcrème.

Wij hebben een aantal goede zonnecrème voor u op een rijtje gezet, klik op het onderstaande merk voor een goede zonnecrème van dat merk:

 1. Pascaud
 2. QMS

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

 ……[contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”][/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!