Skip links

Hoe houd u de huid jong als u over de 30 bent?

Hoe houd u de huid jong als u over de 30 bent?

 

Vrouwen staan vandaag de dag ook op jonge leeftijd al bloot aan huidveroudering. Stress, vervuiling, de zon, ongezond eten en een minder soepele huid zijn de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering.

Als u uw jonge huid wil behouden, of er in elk geval niet ouder uit wil zien dan u bent, moet u nu serieus voor de huid gaan zorgen. U hoeft daarmee niet te wachten tot u rimpels of fijne lijntjes ziet. Vandaag is een prima dag om ermee te beginnen. Ouder worden is onvermijdelijk maar veroudering van de huid kunt u wel degelijk uitstellen.

Het is een mythe dat rimpels en leeftijdsvlekken pas beginnen als u 40 of 50 bent. De vouwen die u nu onder of aan de zijkanten van de ogen ziet kunnen al rimpels zijn. Denkt u dat u die lijntjes en leeftijdsvlekken met make-up wel weg kunt werken? Vergeet het maar. De lijntjes die u probeert te begraven onder make-up worden er alleen maar dieper van. Het goede nieuws is dat er effectieve manieren zijn om huidveroudering uit te stellen.

 

Het Geheim: Pak de oorzaak

Om huidveroudering goed te bestrijden moet je de oorzaak aanpakken.

 

Rimpels en fijne lijntjes

Als u ouder wordt neemt de hoeveelheid collageen in de huid af. Collageen zorgt voor strakheid en stevigheid van de huid. Een tekort aan collageen leidt tot wat we rimpels, vouwen of huidplooien noemen. Rimpels zijn ook een teken van droogte in de huid. Als de huid niet voldoende vocht krijgt worden huidcellen afgebroken. Hierdoor komt de buitenste laag van de huid er papperig en gerimpeld uit te zien. Het collageen kunnen we echter op een hele speciale manier met de producten van QMS terug brengen in de huid! Klik HIER voor de exclusieve producten van QMS die zorgen dat uw collageen weer wordt aangevuld.

 

Leeftijdsvlekken oftewel hyperpigmentatie

Leeftijdsvlekken zijn de bruine vlekken op de huid die veroorzaakt worden door te veel zon. Uw huid vertelt u daarmee dat die al schade heeft opgelopen door de zon. Voorkom deze vlekken, door uw huid goed te beschermen.

Klik op het onderstaand merk om de producten te zien die hier geschikt voor zijn:

 

Heeft u al last van bruine pigmentvlekken? Niet getreurd! Ook daar kunnen wij u prima mee helpen. Er zijn verschillende behandelingen en producten mogelijk om deze vlekken te verminderen of weg te halen.

Klik op het onderstaand merk om de producten te zien die hier geschikt voor zijn:

 

Gebruik de Juiste Wapens

Nu dat u de oorzaak van huidveroudering weet wordt het tijd om deze aan te pakken.

 • Hou de huid gehydrateerd. Uitdroging leidt tot verlies van collageen. Daardoor blijft de huid strak, zacht en soepel als u die van binnen en buiten gehydrateerd houdt. Drink dus elke dag voldoende water. Hou de huid vochtig door krachtige moisturizers aan te brengen.

  Producten die hier perfect geschikt voor zijn:

  – Pascaud
  – Dr. Murad
  – La Colline 

 • Regelmatig exfoliëren – Exfolieer de huid één maal per week. Hierdoor raakt u de dode huidcellen die zich hebben verzameld weer kwijt. Als u deze oude huidcellen eenmaal kwijt bent wordt een zachte en jonge huid zichtbaar.

  Voor een peeling die past bij u huid kijk dan hier:

  – Pascaud
  – Dr. Murad
  – La Colline
  QMS 

 • Bescherm je huid tegen de zon – Ga nooit de deur uit zonder bescherming tegen de zon. Smeer je tenminste een half uur voordat je naar buiten gaat in met zonnebrandlotion met een beschermingsfactor van 30 of meer. Ga niet nodeloos lang in de zon zitten en blijf als het kan van 9 uur ’s morgens tot 4 uur ’s middags binnen.

  Voor een zonnebescherming die past bij u huid kijk dan hier:

  – Pascaud
  Dr. Murad
  – La Colline
  QMS

 

 

[contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

 

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!