Skip links

Wat kunt u doen aan een city skin?

Wat kunt u doen aan een city skin?

Fijn hè, die stad. Altijd iets te zien, te doen, te ontdekken. Maar behalve de energie die het u geeft, geeft het u ook een grauwe huid, verstopte poriën en – niet schrikken – meer rimpels. Komt natuurlijk door de stadsvervuiling, maar vergeet ook de stress niet. Dat stoplicht dat maar niet rood wordt of toeristen die links fietsen in plaats van rechts.

Precies, stressvol. Maar goed, verhuizen is geen optie, want een mens went nu eenmaal aan goede koffie en winkels die áltijd open zijn. Gelukkig valt er genoeg te doen aan zo’n stadshuid, mede dankzij Dr. Murad.

 

Dr. Murad

Blootstelling aan stadsvervuiling zorgt onder andere voor een afname aan vitamine C – het vitamine dat verantwoordelijk is voor collageenaanmaak en een gezonde teint. Een tekort kan ervoor zorgen dat uw huid grauwig en minder stevig is. Maar gelukkig is daar Dr. Murad. Dr. Murad heeft namelijk onderzoek gedaan en ontwikkelde de City Skin-lijn: speciale producten om uw huid optimaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf!

 

Wat kunt u doen om een city skin te voorkomen?

 • Uw huid is aan het eind van de dag een magneet voor roetdeeltjes en andere bevuiling in de lucht. Zorg daarom dat u uw huid goed schoonmaakt. Gebruik een goede reiniging en sluit daarna de poriën met een bijpassende tonic/toner.Wij hebben een aantal goede reinigingsproducten voor u op een rijtje gezet, klik op het onderstaande merk voor een goede reiniging van dat merk:
  1. La Colline 
  2. Pascaud 
  3. QMS
  4. Dr. Murad

 

 • De vuile lucht zorgt ervoor dat uw huid sneller verouderd. Smeer daarom dagelijks met een goede crème die helpt de veroudering tegen te gaan.

 

 • We blijven het zeggen, maar u moet smeren! Ook als de zon niet schijnt, kunnen de UV-stralen door de wolken breken. Creëer dus een barrière tussen de zon en uw huid met een goede zonnebrandcrème.
  Voor een zonnebescherming die past bij u huid kijk dan hier:

1. Pascaud
2. Dr. Murad
3. La Colline
4. QMS

 

 • Er zit veel in de lucht wat uw ogen kan irriteren, neem dus altijd uw zonnebril mee als u naar buiten gaat. Zo houd u de vervuiling buiten en ziet u er geweldig uit!

 • Draag uw haar vast, dat scheelt enorm met uitkammen en uw lokken komen veel minder in aanraking met vervuiling. Een staart is perfect, het is zo gedaan en u heeft er geen omkijken naar.

 • Dan zijn er nog de CITY SKIN® AGE DEFENSE BROAD SPECTRUM SPF 50 PA++++ en de CITY SKIN® OVERNIGHT DETOX MOISTURIZER van Dr. Murad, deze zijn speciaal ontworpen om een city skin te voorkomen en uw huid optimaal mooi te houden!

 

 

[contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

 

 

 

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!