Skip links

Moet u in de winter een andere dagcrème gebruiken dan in de zomer?

Moet u in de winter een andere dagcrème gebruiken dan in de zomer?

Gebruikt u het hele jaar door dezelfde dagcrème op uw gezicht?
Ja???? Eet u dan ook het hele jaar door hetzelfde? Lekker erwtensoep in de zomer?
Nee toch?!

Het is erg belangrijk om uw dagcrème af te stemmen op het seizoen en behoeftes van uw huid.
Laat regelmatig een huidscan maken van uw gezicht om te kijken wat de conditie van uw huid is en hierdoor kunnen de beste producten voor uw huid worden geadviseerd. Wij doen dit altijd per seizoen; dus 4 x per jaar bij onze klanten om ze zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Zo kunt u ook overwegen om elke keer als uw dag- of nachtcrème op is, te kijken of u weer hetzelfde product moet kopen: “Is uw huid droog, dan kiest u in eerste instantie voor een vette of vocht inbrengende crème. Maar als u dat probleem eenmaal heeft opgelost, kunt u bijvoorbeeld weer gaan werken aan het verstevigen van uw huid of het verminderen van pigmentvlekken. En dan zult u uw producten ook moeten aanpassen. Uw verlegt de prioriteiten van uw huid en kijkt wat de huid op dat moment nodig heeft.
Bent u bv ziek geweest, gaat u op vakantie of komt u net terug, allemaal factoren die de huid mee beïnvloeden.

winterrr
Vollere crème
U zult in de herfst en wintermaanden snel voor een ‘vollere crème’ kiezen. Koudere temperaturen buiten en de verwarming binnen die hoger staat kunnen een droge huid veroorzaken. Daardoor bent u geneigd om automatisch naar een vettere / vollere crème te grijpen, maar dit geldt zeker niet voor elk huidtype.”

“Het seizoen speelt natuurlijk wel een rol, maar uiteindelijk is elke huid weer anders. Er is geen standaard protocol en soms kan een volle crème ook juist weer te veel van het goede zijn.”
In plaats van een vollere crème kunt u het ook in een andere hoek zoeken. U hoeft niet gelijk een andere crème te kiezen. U kunt ook uw huidverzorgingsritueel aanpassen door bijvoorbeeld vaker een voedend masker te gebruiken of een serum onder uw crème aan te brengen.

Gebruik ook zeker 1 a 2 x in de week een goede peeling aangepast aan uw huid.

En vergeet niet: Uv-stralen zijn er altijd en die zorgen uiteindelijk voor huidveroudering. Dat betekent dat u elke dag, dus ook in de winter uw huid zult moeten beschermen tegen de zon. Gebruik minimaal factor 15, maar de voorkeur gaat zelfs uit naar een SPF 25 of zelfs 30.”

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

 ……[contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”][/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!