Skip links

Top 10 anti rimpel behandelingen

Top 10 anti rimpel behandelingen

Rimpels! We krijgen er uiteindelijk allemaal mee te maken, maar wat kunt u hier allemaal tegen doen? U kunt zelf een aantal dingen doen om rimpels op een natuurlijke manier te verminderen, lees hierover meer in onze speciale BLOG. Ook zijn er producten en behandelingen mogelijk om zowel preventief als op bestaande rimpels te werken. Wij vertellen u graag meer over de behandelingen die u kunt ondergaan.

 

Onze top 10:

 

 1. Apprenza’s V.I.P. anti-aging treatment
  Dit is het neusje van de zalm! Dit is een zeer exclusieve behandeling die wij zelf speciaal hebben samen gesteld voor u. Een combinatie van verschillende onderdelen verwerkt tot onze top behandeling. Wilt u snel en direct resultaat? Dan is dit zeker een aanrader voor u! Lees HIER meer over deze behandeling.

 

 1. Apprenza’s anti-aging treatment
  Als basis de microskinpolish behandeling, gecombineerd met fruitzuren, huidverjongende lichtflitsen en een op de huid afgestemd vliesmasker. Lees HIER meer over deze behandeling.

 

 1. DNA van Genoxage
  46 (2)Een nieuw tijdperk in cosmetica is aangebroken. Er is een nieuwe manier ontdekt om de huid te verzorgen en te regenereren. Genoxage biedt u volledig op uw huidtype, huidsituatie en DNA afgestemde producten gebaseerd op alle dermatologische variabelen. Met de exacte hoeveelheid werkstoffen en de beste ingrediënten voor uw huid. Lees HIER meer over deze behandeling.

 

 1. Microskinpolish
  Een combinatie van microdermabrasie, infrarood/koudlaser en polijstcréme. Een geweldige energieboost voor de huid. Deze behandeling kan voor alle huidtype en kan het gehele jaar door gedaan worden. Lees HIER meer over deze behandeling.

 

 1. Professional peeling73 (2)
  Tijd om uw huid eens echt helemaal te vernieuwen? En eens een keer alles tot in de diepere huidlagen aan te pakken? Dan is de professional peeling een echte aanrader. Uw gehele huid wordt vernieuwd en er komt een prachtige nieuwe, gezonde, stralende huid tevoorschijn! Lees HIER meer over deze behandeling.

 

 1. La Colline behandelingen
  Een combinatie van Zwitserse technieken, Aziatische massagegrepen en het CMA Complex  zorgen ervoor dat de biologische klok van uw huidcellen wordt stilgezet. Het CMA Complex* ( Cell Metabolism Activation complex) verbetert de zuurstof en energiegehalte in uw cellen. Uw huid wordt hierdoor goed gehydrateerd, steviger, voller, zachter,  lijntjes verminderen en uw huid ziet er stralend, fris uit! (* wetenschappelijk bewezen) De schoonheidsbehandelingen van La Colline zijn een waar anti ageing ritueel waarin u van A tot Z in de watten wordt gelegd met veel massage en warme doeken. Lees HIER meer over La Colline.

 

 1. Dr. Murad behandelingen
  101De combinatie van externe huidverzorging, interne verzorging en voldoende tijd voor uzelf. Inclusive Health stelt u in staat om uw jeugdigheid te bouwen op een fundamenteel celniveau. Hoe? Door u te leren om beslissingen te maken die ervoor zorgen dat u er beter uitziet, u beter leeft en u beter voelt. Beslissingen die samenwerken om een lichaam te ondersteunen, helemaal tot het celniveau. Lees HIER meer over Dr. Murad.

 

 1. QMS behandelingen
  !QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik maken van injectietechnieken. Lees HIER meer over QMS.

 

 1. Injectales25
  Worden de rimpels dieper en stoort u zich hier echt heel erg aan? Dan kunt u er voor kiezen om bij onze cosmetische arts een afspraak te maken voor injectables. Hier mee wordt er gezorgd dat u de mimische rimpels minder gebruikt, waardoor de huid niet telkens in dezelfde plooi wordt gevouwen. De rimpels zullen door minder gebruik, minder diep worden. Lees HIER meer over deze behandeling.

 

 1. Bioskinjetting
  Om het de diepe rimpels te verminderen, kunt u in combinatie met injectables kiezen voor bioskinjetting. Dit is een biologische manier om de rimpels minder te maken. De bioskinjetting kan ook zonder injectables gedaan worden! Wij adviseren u wel een combinatie te maken met een van bovenstaande behandelingen. Lees HIER meer over deze behandeling.

 

Daarnaast kunt u al u behandelingen nog uitbreiden met speciale anti-aging elementen, zoals:

 

 

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

……[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

 

 

Bewaren

Bewaren[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!