Skip links

Top 10 mannen behandelingen

Top 10 mannen behandelingen

Ook mannen ondergaan steeds vaker een behandeling, maar welke behandeling is eigenlijk geschikt voor een mannenhuid? De mannenhuid is anders dan de vrouwenhuid, wij hebben u hier meer over verteld in onze andere blog. Wij vertellen u onze top 10 behandelingen, speciaal voor de man!

 

Onze top 10:

 

1. Apprenza’s V.I.P. anti-aging treatment

Dit is het neusje van de zalm! Dit is een zeer exclusieve behandeling die wij zelf speciaal hebben samen gesteld voor u. Een combinatie van verschillende onderdelen verwerkt tot onze top behandeling. Wilt u snel en direct resultaat? Dan is dit zeker een aanrader voor u! Lees HIER meer over deze behandeling.

………..

2. Apprenza’s anti-aging treatmentmannenhuid1

Als basis de microskinpolish behandeling, gecombineerd met fruitzuren, huidverjongende lichtflitsen en een op de huid afgestemd vliesmasker. Lees HIER meer over deze behandeling.

………..

3. Microskinpolish

Een combinatie van microdermabrasie, infrarood/koudlaser en polijstcréme. Een geweldige energieboost voor de huid. Deze behandeling kan voor alle huidtype en kan het gehele jaar door gedaan worden. Lees HIER meer over deze behandeling.

………..

4. OXYBio² Licht Therapie / Bio2Light behandeling

Een combinatie van zuurstof en licht om de huid optimaal  te behandelen. Is een non-invasieve behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van 5 kleuren LED licht nl: rood, oranje, groen, blauw en wit licht en zuurstofinhalatie van medicinale kwaliteit.  Het is een ontspannende behandeling en geschikt voor alle huidtypes.

………..

5. AHA/BHA Treatmentmannenhuid

Dit is een behandelmethode die dieper in de huidlagen werkt dan een “gewone” gezichtsbehandeling. Vijf fruitzuurpeelings (ook wel AHA / BHA peelings genoemd) voor verschillende huidtypes. Onze specialistes hebben de kennis en zijn er in getraind om de peeling te kiezen die bij uw huid past zodat er al snel een nieuwe frisse huid verschijnt. Direct na de behandeling kun u het resultaat al zien. Na de behandeling is het wel belangrijk dat u uw nieuwe huid goed tegen de zon beschermt.

………..

6. Biopeeling

De biopeeling is ontwikkeld door een dermatoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd. Als geen andere peeling heeft de Neoderma Biopeeling geen bijwerkingen. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief. Uniek is dat met de peeling 3 á 4 huidproblemen in één keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden.

………..

7. DNA van Genoxage

Een nieuw tijdperk in cosmetica is aangebroken. Er is een nieuwe manier ontdekt om de huid te verzorgen en te regenereren. Genoxage biedt u volledig op uw huidtype, huidsituatie en DNA afgestemde producten gebaseerd op alle dermatologische variabelen. Met de exacte hoeveelheid werkstoffen en de beste ingrediënten voor uw huid. Lees HIER meer over deze behandeling.

………..

man receiving a facial

8. Professional peeling

Tijd om uw huid eens echt helemaal te vernieuwen? En eens een keer alles tot in de diepere huidlagen aan te pakken? Dan is de professional peeling een echte aanrader. Uw gehele huid wordt vernieuwd en er komt een prachtige nieuwe, gezonde, stralende huid tevoorschijn! Lees HIER meer over deze behandeling.

………..

9. Dr. Murad behandelingen

De combinatie van externe huidverzorging, interne verzorging en voldoende tijd voor uzelf. Inclusive Health stelt u in staat om uw jeugdigheid te bouwen op een fundamenteel celniveau. Hoe? Door u te leren om beslissingen te maken die ervoor zorgen dat u er beter uitziet, u beter leeft en u beter voelt. Beslissingen die samenwerken om een lichaam te ondersteunen, helemaal tot het celniveau. Lees HIER meer over Dr. Murad.

 ………..

10. La Colline behandelingen

Een combinatie van Zwitserse technieken, Aziatische massagegrepen en het CMA Complex  zorgen ervoor dat de biologische klok van uw huidcellen wordt stilgezet. Het CMA Complex* ( Cell Metabolism Activation complex) verbetert de zuurstof en energiegehalte in uw cellen. Uw huid wordt hierdoor goed gehydrateerd, steviger, voller, zachter,  lijntjes verminderen en uw huid ziet er stralend, fris uit! (* wetenschappelijk bewezen) De schoonheidsbehandelingen van La Colline zijn een waar anti ageing ritueel waarin u van A tot Z in de watten wordt gelegd met veel massage en warme doeken. Lees HIER meer over La Colline.

………..

Daarnaast kunt u al u behandelingen nog uitbreiden met speciale  elementen die zeer geschikt zijn voor de mannenhuid, zoals:

 

 

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

……[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

 

 

Bewaren

Bewaren[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!