Skip links

Top 5 retinol producten

Top 5 retinol producten

Retinol in huidverzorgingsproducten wordt vaak geprezen als een wondermiddel. Lees HIER wat retinol is. Wat zijn de effecten van retinol op uw huid? Kan het de huid jonger maken en pigmentvlekken en acne verminderen? En waar moeten u op letten bij het gebruik? Dat leest u allemaal HIER. Wij vertellen u onze top 5 retinol producten.

 

Top 5:

 

1. Retinol Youth Renewal Serum
Een krachtige, maar zachte formule die snel en zichtbaar lijntjes en diepe rimpels minimaliseert. Daarnaast wordt de huid verstevigd, ge-egaliseerd en krijgt de huid een boost voor een levendige en jeugdige uitstraling. Murad heeft een doorbraak met dit serum door de aangepaste wetenschap over Retinol, mogelijk gemaakt door Retinol Tri-Active Technology. Retinol Tri-Active Technology minimaliseert snel en zichtbaar lijntjes en diepe rimpels, egaliseert de huid, en geeft de uitstraling een boost. Fast-Acting Retinoid versneld het resultaat door celvernieuwing snel te stimuleren. Time-Released Retinol levert voordelen die droogheid helpt te voorkomen en mogelijke irritatie minimaliseert. Retinol Booster verbetert de efficiëntie van de voordelen van retinol.

 

 

2. Retinol Eye Serum
Deze lijn bevat een collectie van formules die bewezen effectief de signalen van ouder worden behandelt en voorkomt. De producten bevatten Murads baanbrekende retinol Tri-Active Technology, waarbij snelwerkende retinoïden prachtige resultaten bereiken door celvernieuwing te stimuleren. De formule werkt als een magneet om op een zachte maar effectieve manier rimpels te verminderen, de huid gladder te maken en een jonger uitziende, frisse huid te bewerkstelligen. Retinol Youth Renewal Eye Serum bestrijdt alle verouderings-tekenen rondom de ogen;  93% zag een vermindering in lijntjes en rimpels en 87% merkte een versteviging van de huid*.

 

 

3. Retinol Youth Renewal Night Cream
Retinol Youth Renewal Night Cream bevat een peptide-rijk rode algen extract, dat naast versteviging van de huid ook zorgt voor een jeugdige en levendige teint.

 

 

4. Re-Boost Serum
Geschikt voor alle huidtype
Anti-rimpel Serum, Vermindert fijne lijntjes en rimpels, Verfijnt de poriën, Egaliseert de textuur en kleur van de huid, Kan onder alle Pascaud crèmes gebruikt worden.

 

 

5. 24 ampullen kuur
Intensieve 3-fasen kuur van 24 ampullen
Fase 1: Retinol ampullen stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen
Fase 2: AHA (fruitzuur) ampullen verwijderen de dode huidcellen, verfijnt de huidstructuur
Fase 3: Caviar ampullen voeden de huid en verbeterd hydratatie

 

 

[contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

 

 

 

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!