Skip links

Weet u wat er verandert met uw huid zodra u 30 bent geworden?

Weet u wat er verandert met uw huid zodra u 30 bent geworden?

Bijna iedereen zal zeggen dat het leven tussen de dertig en veertig jaar de beste jaren van uw leven zijn. Vrouwen die in de dertig zijn hebben hun zaken meestal goed voor elkaar. Als u in de dertig bent, begint het uiterlijk te veranderen en voor de meeste mensen is deze verandering niet in het voordeel. Maar wat verandert er nu allemaal wanneer we de 30 passeren? Wij vertellen het u in deze blog.

 

Wat is de oorzaak van veranderingen in het uiterlijk?

Hormonen kunnen de boosdoener zijn. De meeste hormonale veranderingen doen zich voor rond de leeftijd van 30 jaar.
Het lichaam van een vrouw is gemaakt om kinderen te krijgen vanaf de pubertijd, tot in de twintig en wanneer u tegen de dertig aanloopt, beginnen onze reproductieve hormoonniveaus te verlagen. Deze verandering in de hormonale niveaus kan leiden tot een reeks kwalen, zoals haaruitval en huidproblemen. Tegen de tijd dat we de leeftijd van 30 jaar bereiken, begint het menselijk groeihormoon of HGH ook te slinken. Het resultaat is dat cellen zich niet meer zo snel vernieuwen als voorheen, wat op zijn beurt de productie van collageen vermindert. Aan de buitenkant wordt dit vertaald naar een doffe en slappe huid.

 

Wat verandert er nu precies aan de huid?

Het is normaal voor iemand die in de dertig is om veranderingen in het uiterlijk te zien door hormonale veranderingen. Maar voor degenen die een beetje te vaak in de zon hebben geluierd, veel alcohol hebben dronken, hebben gerookt en ongezond hebben gegeten, zullen de consequenties nog veel erger zijn.

 

Acne

Acne, waar u sinds uw middelbare schooltijd eindelijk vanaf was, kan u nogmaals achtervolgen. En de gelukkigen die tijdens hun tienerjaren nooit acne hebben gehad, kunnen er voor het eerst in hun leven last van krijgen. Heeft u last van acne, maar wilt u ook preventief op lijntjes en rimpeltjes werken? Dan is de anti-aging blemisch control lijn van Dr. Murad écht iets voor u!

 

Lijntjes

Diepe rimpels verschijnen op uw huid en de lijntjes transformeren zich in complete kraaienpootjes.

 

Uw verleden

Als u er toen u twintig was van hield om te luieren op een strandstoel met een glas van uw favoriete alcoholische drank in uw ene hand en een sigaret in de andere, dan zal dit u als u tegen de dertig bent allemaal achtervolgen en helaas zal dit te zien zijn op uw gezicht!

 

Zon

Al die zorgeloze dagen die u heeft besteed aan het luieren in de intense hitte van de zomer geven u nu bruine vlekken en een slappe huid. Het is duidelijk te zien en natuurlijk bent u daar niet al te blij mee.

 

Conclusie

Als u er tussen de dertig en veertig jaar, en zelfs daarna, goed wilt blijven uitzien, gooi dan alle slechte dingen overboord, vermijd te lange blootstelling aan de zon, draag altijd zonnebescherming, verzorg uw huid goed en volg een gezond dieet.

 

Nog wat laatste tips

Voor een zonnebescherming die past bij u huid kijk dan hier:

 

Verzorg de huid goed. Als u regelmatig een behandeling in het instituut ondergaat, zult u merken dat we ook preventief aan huidproblemen kunnen werken. Klik HIER voor ons menuboek!

 

[contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!