Skip links

Waarom is water zo belangrijk?

Waarom is water zo belangrijk?

De rol van water in ons lichaam
Water is een bijzondere stof, het vormt namelijk het hoofdbestanddeel van de cel. Water bevindt zich door ons hele lichaam, in onze cellen maar ook in de ruimte tussen onze cellen en in het bloed en lymfe. Doordat water een oplossend vermogen heeft, kan het veel stoffen naar andere plekken in ons lichaam brengen. Dit is zeer belangrijk om het lichaam te laten functioneren.

 

Waarom is water drinken zo belangrijk?waterr-drinken
Begin de dag met water! Drink na het opstaan 2 glazen lauw water, op deze manier reinigt u het lichaam en zet u uw lichaam ook weer aan om te gaan functioneren. Uw nieren worden op deze manier gereinigd en het lichaam wordt geactiveerd. En na een nacht geen drinken, snakt het lichaam naar vocht.

 

Water is onze belangrijkste bron. We kunnen weken zonder voedsel, maar zonder water, dat gaat niet. Per dag hebben we 2,5 liter water nodig om ons lichaam te voeden, schoon en vitaal te houden. 1 Liter water komt uit ons voedsel, en die andere 1,5 liter moeten we zelf aanvullen door te drinken. Op het moment dat u dorst krijgt, is er al een teken dat u te weinig vocht in uw lichaam heeft. En te weinig vocht in het lichaam, betekent ook weer eerder droogtelijnen in uw huid!

 

Hoe krijgen we water in onze huid?
1. Laten we beginnen met het makkelijkste, water drinken. De huid wordt dan van binnenuit van water voorzien. Het water wordt eerst naar de organen gebracht, en wat daar van overblijft is voor de huid. Omdat die organen behoorlijk wat nodig hebben, is het belangrijk om het water goed aan te blijven vullen zodat ook de huid voldoende krijgt.

2. In onze huid zit een stof die we hyaluronzuur noemen. Deze stof heeft de werking dat het het water uit de onderste huidlagen aantrekt tot aan de bovenste huidlagen. Naarmate we ouder worden neemt die werking af. Om de huid daar een extra handje in te helpen kunnen we deze werkstof ook in de huid brengen door middel van de juiste producten!

 

Welke producten zijn dan belangrijk?
In een aantal producten zit de stof hyaluronzuur, maar ook bevatte sommige producten collageen. Doordat de producten door de huidlagen heen komen, wordt de huid extra gehydrateerd.

Dé producten die wij hier voor adviseren zijn:

 

Maar laten we de binnenkant niet vergeten! De Intavital Plus bevat ook collageen, maar daarnaast ook de juiste bouwstoffen die de aanmaak van hyaluronzuur en collageen bevordert.

 

 

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

……[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!