Skip links

Waarom zijn gezichtsmaskers belangrijk? Wij geven u 6 redenen om er vaker een te gebruiken.

Waarom zijn gezichtsmaskers belangrijk? Wij geven u 6 redenen om er vaker een te gebruiken.

Gezichtsmaskers: noodzaak of pure verwennerij?
In deze blog geven wij u zes redenen om een masker te gebruiken en dan mag uzelf het antwoord geven op deze vraag. 

1. Direct resultaat
Dankzij de hoge concentraties werkzame stoffen in de maskers van QMS, Pascaud, Murad en La Colline  ervaart u direct resultaat op uw huid.

2. Betere huidconditiemasker
Als u regelmatig een masker gebruikt dat is afgestemd op de behoefte van uw huid, geeft u uw huid een flinke oppepper en verbeterd u de conditie van uw huid.

3. Specifieke huidzorgen aanpakken
Gezichtsmaskers zijn ideaal voor het aanpakken van specifieke huidproblemen. Denk aan dehydratatie, onzuiverheden en verlies van elasticiteit.

4. Ondersteuning van uw dagelijkse verzorging
Door regelmatig een masker te gebruiken, ondersteunt u de werking van uw huidverbeteringproducten die u iedere dag gebruikt.

5. Versterking van uw huidbarriere
De gezichtsmaskers van QMS, Pascaud, Murad en La Colline  bevatten hoogwaardige en herstellende ingrediënten. Daardoor wordt opgelopen huidschade hersteld en uw huidbarrière wordt versterkt.

6. Ontspanning voor lichaam en geest
Naast de gunstige effecten op uw huid, kan een masker ook een positieve uitwerking hebben op uw geest. Vooral als u tijdens het inwerken echt even tijd voor uzelf neemt.
“MAAR EEN MASKER KOST ZO VEEL TIJD…”

Dat argument horen wij wel vaker. De maskers van van QMS, Pascaud, Murad en La Colline werken op verschillende wijzen en hoeven niet altijd heel lang in te werken. Sommige maskers hoeft u zelfs niets eens te verwijderen, deze mag u als nachtmasker laten zitten en inwerken, deze geven uw huid nog eens een extra boost terwijl u slaapt.
Wat is uw conclusie? Wij zijn benieuwd of u nu vaker een masker gaat gebruiken.

 

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

 

……[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

 

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!