Skip links

Wat is een peeling en waarom is dit goed voor je huid?

Wat is een peeling en waarom is dit goed voor je huid?

Wilt u ook weer zo’n mooie zachte babyhuid? Dan is wellicht een peeling voor uw huid een goed idee!

Wat is een peeling?
Een peeling is een product wat je thuis of in door een schoonheidsspecialiste kunt laten uitvoeren. Een peeling zorgt voor een verbetering en verjonging van uw huid, omdat het cel-vernieuwend, egaliserend en beschermend werkt. Het reinigt de huid dieper en intensiever dan een gewone dagelijkse oppervlakte reiniging welke u 2 x daags gebruikt. Bij een peeling worden de zogenoemde ‘hoorbrugjes’, dat is de verbinding tussen huidcellen onderling, opgelost. Hierdoor hydrateert u de huid enorm, waardoor u een superzacht en egaal babyhuidje krijgt!

Soorten peelings
Er zijn verschillende soorten peelings, voor verschillende soorten huidtypes en huidproblemen. De peelings worden met verschillende benamingen aangeboden, de bekendste zijn de scrub, fruitzuur peelingen microdermabrasie. Een scrub is een peeling met afgeronde korreltjes. Het is de meest milde en snelle vorm van peelen, die je ook thuis kunt toepassen. De fruitzuur peeling is de meest effectieve optie, dit komt omdat hij tot diep in de huid doordringt. Een fruitzuur peeling is wat agressiever voor de huid dan een scrub, hierdoor wordt er geadviseerd om dit nooit zelf thuis uit te voeren maar door een schoonheidsspecialiste.

Bij Apprenza cosmedisch instituut hebben we de volgende peeling behandelingen:

Een jong huidje
Een van de grootste voordelen van een peeling is dat het uw huid verjongd. Naarmate u ouder wordt, wordt het vernieuwingsproces van uw huidcellen steeds trager. Doordat u de dode huidcellen verwijdert en deze plaats maken voor nieuwe huidcellen, versnelt u het proces weer. Na een peeling toont de huid egaler, frisser en jonger. Tegelijkertijd voorkomt het ook de vroegtijdige vorming van lijntjes en rimpels, what else do you want?

Een huid die nooit gepeeld wordt, is verdikt, stug en ruw en hierdoor kunnen actieve werkstoffen uit producten ook niet optimaal worden opgenomen.

Een betere hydratatie
Na een peeling is uw huid beter in staat om vocht vast te houden en zichzelf te hydrateren. Daarnaast neemt uw huid voedende crèmes beter op, omdat de dode huidcellen niet meer in de weg zitten. Een mooi zacht en gehydrateerd huidje, wie wilt dat nou niet?

Een flawless skin
Acne is misschien wel de meest voorkomende reden om voor een peeling te kiezen. Peelen is perfect bij de behandeling van acne, omdat de verstopte poriën grondig worden schoongemaakt. Bij herhaling, goede opvolging, advies en thuisverzorging kan het zelfs zo zijn dat de acne na een tijdje niet meer terugkomt!

Na een peeling
Heeft u net een peeling gehad en wilt u uw huid optimaal verwennen? Breng dan direct na de peeling een aangepast masker aan op uw huidtype, huidbehoefte of huidprobleem afgestemd en na het afhalen een serum en heerlijke dag- of nachtcrème.

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

 ……[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!