Skip links

Wat voor soort rimpels zijn er? En van welke heeft u last?

Wat voor soort rimpels zijn er? En van welke heeft u last?

 

Als we ouder worden krijgen we er allemaal mee te maken: rimpels.
Tegenwoordig proberen we dit zo lang mogelijk uit te stellen, we willen wel graag oud worden, maar er niet oud uit zien! Rimpels ontstaan vanzelf, maar hoe ontstaan deze? En wat is hier de oorzaak van? Er bestaan verschillende soorten rimpels, in deze blog geven wij u hier meer uitleg over.

 

Mimische rimpels
Dit zijn rimpels die je vaak het eerst gaan zien. Ze ontstaan door het bewegen van de huid wanneer u bijvoorbeeld lacht, huilt of boos kijkt. Deze rimpels laten zien welke beweging u het meest maakt. Tegen deze rimpels kunt u preventief weinig doen. Wel is het belangrijk om goede huidverzorgingsproducten te gebruiken.

Worden de rimpels dieper en stoort u zich hier echt heel erg aan? Dan kunt u er voor kiezen om bij onze cosmetische arts een afspraak te maken voor injectables. Hier mee wordt er gezorgd dat u de mimische rimpels minder gebruikt, waardoor de huid niet telkens in dezelfde plooi wordt gevouwen. De rimpels zullen door minder gebruik, minder diep worden. Om het de diepe rimpels te verminderen, kunt u in combinatie met injectables kiezen voor bioskinjetting. Dit is een biologische manier om de rimpels minder te maken.

 

Rimpels door vermindering van collageen21.1 (2)
De huid bestaat uit 3 lagen: de opperhuid, lederhuid en het onderhuids bindweefsel. Het onderhuids bindweefsel is het gebied waarin het proces van huidveroudering op den duur ontstaat. In deze laag zorgen collageen en elastine voor de stevigheid en rekbaarheid van de huid.

Collageen is een lichaamseigenstof, die we van nature in ons lichaam en huid hebben. Collageen is een natuurlijke vochtbinder in de huid. Vanaf ons 25ste levensjaar neemt de collageenaanmaak in de huid af en vanaf de overgang gaat dit ieder jaar met 5% omlaag. Hoe minder collageen er in de huid aanwezig is, hoe minder vocht en dus meer rimpels.

Wat als we dat collageen nu terug konden brengen in de huid? En de huid een handje konden helpen? Nou, dat kan! Met de speciale collagene van QMS en Dr. Murad kunnen we ervoor zorgen dat de huid voldoende collageen in de huid heeft, waardoor ook voldoende vocht, zo krijgt u minder rimpels! Ook bestaande rimpels kunnen we hier mee behandelen! Deze collagene zijn voor alle huidtype geschikt, omdat het een lichaamseigenstof is en de huid het direct herkent, u zult hier dan ook nooit allergisch op kunnen reageren.

Start tijdig met het gebruik van collagene, beter voorkomen dan genezen!
Wij adviseren de collagene al vanaf 20-25 jr!

 

Rimpels door vochttekort
Bent u midden 20? En ziet u hele fijne lijntjes rondom de ogen? Of op het voorhoofd?
Grote kans dat uw huid uit balans is en daardoor een vocht en/of vettekort in de huid heeft. Als u dit probleem graag wilt oplossen is het van belang om huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder occlusieve ingrediënten. Deze stoffen zorgen ervoor dat de huid afgesloten wordt en op langere termijn beschadigd.

Belangrijk is bij een huid die uit balans is om te reinigen met een zacht en romig reinigingsproduct en dat u de tijd om het product in te laten werken. Spoel de reiniging af met een zachte spons of washand. U kunt hiervoor bijvoorbeeld de volgende producten gebruiken:

 

ipRimpels door fijnstof
Een oorzaak waar we allemaal mee te maken hebben! Een studie wees uit dat fijnstof die zo klein is dat het uw huid kan indringen, vrije radicalen veroorzaakt. Deze vrije radicalen versnellen het huidverouderingsproces, waardoor u huid nog sneller oud gaat lijken. Om dit tegen te gaan, is het belangrijk om ook van binnenuit aan de huid te werken. Dit kunt u doen met bijv. de Intravital Plus van QMS.

 

 

 

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

……[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

Bewaren

Bewaren[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!