Skip links

Weet u waarom het belangrijk is regelmatig een huidscan en huidanalyse te laten maken?

Weet u waarom het belangrijk is regelmatig een huidscan en huidanalyse te laten maken?

Vraagt u zich dit ook wel eens af?
Welke crème heb ik nodig?
Welke behandeling werkt het best voor mijn huid?
Heeft mijn huid schade en wat kan ik hier aan doen?

Er zijn ontzettend veel cosmetica producten op de markt verkrijgbaar. Misschien herkent u het wel en heeft u zich zelf ook weleens laten verleiden door een mooie verpakking, een lekkere geur, een vriendin die enthousiast is over haar eigen creme of door een goede verkoopster (die uw opgemaakte huid bekeek vanachter haar balie) en vond u achteraf het product toch niet geschikt voor uw huid.
Maar is er wel eens door een professional goed gekeken naar uw huid en huidconditie?
Om een goed advies te kunnen krijgen is het belangrijk dat u weet hoe de conditie is van uw huid en waar zich evt. problemen en tekorten bevinden.
Daarvoor heeft u regelmatig een huidanalyse en huidscan nodig. Als u bij Apprenza cosmedisch instituut een 1e afspraak maakt voor een behandeling krijgt u een huidanalyse en huidscan altijd van ons cadeau, waarna we samen met u een gepersonaliseerd behandelplan kunnen opstellen met de voor u juiste behandelingen in het instituut en thuisproducten. Dit herhalen we na een paar maanden weer waarna we kunnen zien wat de producten en behandelingen voor uw huid hebben gedaan. En u ook daadwerkelijk bevestiging en bewijs in handen heeft. Tevens krijgt u een eerlijk en goed advies hoe u, uw huid het beste kunt verzorgen, behandelen of een huidprobleem kunt aanpakken.

Waarom regelmatig een huidscan en huidanalyse van uw gezicht?
Is uw huid u lief? En bent u zich er ook van bewust dat uw huid uw visitekaartje is en we maar 1 huid hebben voor de rest van ons lange leven? Vindt u het ook belangrijk om mooi en verzorgd ouder te worden en het proces wat te kunnen vertragen?
Onze huid en huidconditie verandert continu, denk maar eens aan de verschillende seizoenen, zon, stress, ziekte, medicatie, voeding, hormonen en allerlei andere in- & externe factoren. Ook gaat de veroudering van onze huid en lichaam natuurlijk ook continu door.
MAC Sensor huidscan
Een professionele en nauwkeurige huidanalyse vormt de basis voor optimaal resultaat! Met behulp van dit geavanceerd apparaat is het mogelijk om een uitgebreide analyse van uw huid te maken.

Dit apparaat meet nauwkeurig:

  • Het vetgehalte
  • Het vochtgehalte
  • De (pigment)vlekjes
  • De huidstructuur
  • De mate van verhoorning
  • De rimpels en elasticiteit
  • Opgelopen zonneschade
  • Een speciale camera kan de huid 50 maal uitvergrotenWeet u waarom het belangrijk is regelmatig een huidscan en huidanalyse te laten maken2

Een analyse van de leeftijd van de huid in vergelijking tot uw werkelijke leeftijd geeft aan op welke punten verbeteringen mogelijk zijn.

De nauwkeurigheid van de MAC Sensor blijkt wel uit het feit dat deze sensoren ook op het International ruimte station ISS worden gebruikt voor het verrichten van huidmetingen bij astronauten. Overigens is de MAC zeer populair bij de BN-ers.

U krijgt uw testresultaten en adviezen direct mee naar huis. Onze scan onthoudt alle gegevens van uw huid zodat we objectief kunnen bijhouden hoe uw huid zich ontwikkelt. Vanaf nu weet u dus zeker dat uw product of behandeling de juiste voor uw huid is en u hiermee een mooie huid zult krijgen en houden! Na aanleiding van de uw wensen, huidanalyse en huidscan maken wij samen met u een behandelplan en adviseren wij u de juiste instituut behandelingen en producten voor thuis.

Bekijk hier de pagina van onze Mac Sensor huidanalyse en huidscan

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

 ……[contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text][contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”][/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!