Skip links

Gezondheid staat op uw gezicht geschreven

Wist u dat uw gezondheid op uw gezicht geschreven staat?

Onze huid is ons grootste orgaan en heeft een beschermende functie.
Herkent u dat als u niet helemaal lekker bent of lichamelijke klachten heeft dat dit dan af te lezen is aan uw gezicht?

Vanuit de oosterse huiddiagnose is de overtuiging dat de huid ons alles verteld over onze gezondheid en dat elke zone van het gezicht te maken heeft met een bepaald orgaan in ons lichaam en ons informatie geven over de oorzaken van huidproblemen, huidconditie en gezondheid.

Vandaar ook dat wij bij Apprenza cosmedisch instituut niet alleen het huidprobleem aanpakken maar een stapje verder gaan en de onderliggende oorzaak achterhalen en hier ook aan werken, alleen dan pas hebben onze klanten ook echt optimaal en langdurig resultaat!

Wist u dat uw gezondheid op uw gezicht geschreven staat

Voorhoofd: Zone 1 en 2

Deze zone staat in verbinding met onze blaas en spijsverteringskanaal. Verstoppingen en puistjes op het voorhoofd kunnen veroorzaakt worden door verkeerde haarproducten, onvoldoende of een verkeerde reiniging en een slechte afvoer van afvalstoffen.

Wenkbrauwen: Zone 3 en 4
De zone in het midden van het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen, houdt verband met de lever. Het gebied van de slapen staat in relatie tot de galblaas. Verstoppingen, roodheid of schilfertjes in dit gebied kunnen wijzen op alcohol gebruik, te laat eten, vetrijk voedsel en mogelijk een voedselallergie, bv. Lactoce intolerantie.

Ogen: Zone 5
De ogen zijn de werkelijke spiegel van de ziel, ze houden verband met de nieren. Donkere kringen worden vaak erger door vochttekort en een slechte afvoer van afvalstoffen. Drink daarom voldoende water.

Bovenste deel van de wangen: Zone 6
De wangen geven vaak een goed beeld van ademloosheid. Rokers en mensen met een allergie hebben vaak fijne adertjes (couperose) en verstoppingen in de huid die verband houden met de longen en maag.

Onderste deel van de wangen: Zone 7
In de wangen is de darmenenergie terug te vinden. Lichte zwelling en onzuiverheden wijzen op een verstoring in de dikke darm. Een rode huid kan het gevolg zin van overgevoeligheid in de dunne darm.

Wist u dat uw gezondheid op uw gezicht geschreven staat2

Mond: Zone 8
Kleine verticale rimpels, pigmentatie of overbeharing rondom de mond kunnen bij vrouwen duiden op hormonale verstoringen. Droge lippen en schilfertjes houden vaak verband met de blaas en nieren, doordat afvalstoffen niet goed afgevoerd worden.

Neus: Zone 9
Een rode gezwollen neus evt met verwijde bloedvaatjes, kan het gevolg zijn van een te hoge bloeddruk, een overgevoelige huid of overmatig gebruik van alcohol.

Kin: Zone 10
Ontstekingen, onzuiverheden of ongebruikelijke haargroei kunnen duiden op een teveel aan afvalstoffen in de nieren, meestal in combinatie met hormonale verstoringen. Rode vlekken en puistjes in de hals kunnen op een verhoogd stressgehalte duiden.

Wij adviseren u de volgende thuisproducten:

Cleanser van Pascaud

Salicylic exfoliater van Pascaud

Synforforte van Pascaud

Skin X van Pascaud

Deep cleansing van QMS

Classic of Med set van QMS

Intravital van QMS

Informeer ook naar onze speciale instituut behandelingen hiervoor, wij helpen u hier graag bij!

Download HIER ons GRATIS beauty e-boek boordevol tips en adviezen en ontvang daarbij een persoonlijk cadeau t.w.v. 75,- euro!

e-boek-apprenza

 ……[contact-form-7 id=”18246″ title=”contact apprenza”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Laat een reactie achter

Chat openen
Hallo 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!