Skip links

donderdag

vanaf

09:00

weer geopend!

Home » Dé beautysalon in Turnhout

Dé beautysalon in Turnhout

Ben je op zoek naar een beautysalon in Turnhout die het maximale uit jouw huid haalt? Dan ben je bij Apprenza cosmedisch instituut aan het juiste adres. Bij beautysalon Apprenza in Turnhout kies je voor 15 jaar ervaring op het gebied van huidbehandelingen en meer. Hierbij promoten wij een gezonde leefstijl voor elke man en vrouw. Bij schoonheidsspecialist Apprenza in Turnhout zijn wij experts in:

  • het verbeteren van jouw huid;
  • het verjongen van jouw huid;
  • het bieden van de beste service;
  • het waarborgen van onze professionaliteit;
  • het leveren van resultaat met de hoogste kwaliteit.

Met onze expertise staan we ook al 4 jaar in de top van de beste schoonheidssalons en -specialisten van Nederland en België. Bij beautysalon Apprenza in Turnhout krijg je dus niet zomaar een schoonheidsbehandeling. Met onze behandelingen in Turnhout halen we het beste uit jouw huid! Kan je eigenwaarde wel een boost gebruiken? Apprenza cosmedisch instituut verrijkt je van binnenuit en geeft je dat ultieme geluksgevoel dat je nodig hebt. Bij ons krijg je een totale beleving mee waarbij we een langetermijnresultaat garanderen.

Beautysalon Turnhout – huidanalyse

Ieder type huid of huidprobleem is anders. Dan is een oplossing voor iedere persoon ook verschillend. Het is dan goed om eerst te kijken naar je type huid. Jouw huidtype of huidprobleem is namelijk van belang voor het opstellen van een behandelplan door beautysalon Apprenza in Turnhout. Bij ons kan je gratis en vrijblijvend een online huidanalyse doen. Aan de hand van diverse vragen kom je er met deze analyse achter wat jouw huidtype of huidprobleem is. Op basis hiervan geven we jou een op maat gemaakt persoonlijk advies.

Beautysalon Turnhout – ons groot behandelaanbod

Bij beautysalon Apprenza in Turnhout bieden we altijd een maartoplossing die past bij jouw wensen. Wat je wensen ook zijn, beautysalon Apprenza in Turnhout heeft het perfecte behandelplan voor je. Met onze innovatieve technieken, apparatuur en ons grote behandelaanbod gaan we samen voor het maximale resultaat. We helpen je bij het strakker maken en verstevigen van de huid, behandelen we je rode, gevoelige en geïrriteerde huid en halen we (acne) littekens weg. Schoonheidsspecialist Apprenza in Turnhout maakt samen met jou een op maat gemaakt behandelplan voor een goed langetermijnresultaat. Met de Apprenza beauty driehoek maken we van jouw schoonheid onze passie:

  • Buitenkant: door middel van verschillende behandelingen en producten maken wij jouw huid weer zo goed als nieuw;
  • Binnenkant: schoonheid is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar zit ook vanbinnen. Met tips over gezonde voeding en supplementen helpen wij jouw lichaam en huid te verbeteren van binnenuit;
  • Ontspanning: bij schoonheidsspecialist Apprenza weten we als geen ander dat ontspanning belangrijk is, ook voor jouw huid. Neem daarom ook veel tijd voor jezelf om eens lekker te ontspannen.

Bij beautysalon Apprenza in Turnhout werken we samen aan jouw wensen rondom het verbeteren of verjongen van jouw huid. Naast onze verschillende huidbehandelingen kun je bij ons terecht voor een divers behandelaanbod. Zo kun je bij beautysalon Apprenza in Turnhout ook terecht voor vet bevriezen, diverse specials en advies over beautyfood.

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Dé beautysalon in Turnhout? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!