Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 18:00
Home » Schoonheidssalon Antwerpen

Schoonheidssalon Antwerpen

Zoek je een schoonheidssalon in Antwerpen? Heb je hulp nodig om jouw droomhuid en -lichaam te realiseren? Dan ben je bij Apprenza Cosmedisch Instituut aan het juiste adres. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en expertise omtrent jouw schoonheid. Schoonheidssalon Apprenza Antwerpen vindt het belangrijk om een gezonde levensstijl te promoten voor iedereen. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • huidverbetering;
  • huidverjonging;
  • het bieden van de beste service;
  • het waarborgen van onze professionaliteit.

Wij staan al ruim 4 jaar in de top van de beste schoonheidssalons en -specialisten in België en Nederland. Schoonheidssalon Apprenza Antwerpen garandeert je meer dan een normale schoonheidsbehandeling. Wij halen met onze behandelingen het optimale uit jouw huid! Schoonheidssalon Apprenza gaat voor een totaalbeleving waarbij mooi resultaat op de lange termijn wordt verzekerd.

Behandelmogelijkheden bij schoonheidssalon Antwerpen

Wij vinden het belangrijk dat jij een geschikt aanbod op maat krijgt dat past bij jouw wensen en behoeften. Met behulp van moderne apparatuur, innovatieve technieken en onze verscheidenheid aan behandelmogelijkheden, maakt schoonheidssalon Apprenza Antwerpen het mogelijk om een optimaal resultaat te behalen. Zo helpt schoonheidssalon Apprenza Antwerpen jou bijvoorbeeld met het weghalen van littekens of rimpels, het strakker maken en verstevigen van de huid en het behandelen van rode, gevoelige en geïrriteerde huid. Voor elk huidprobleem weten wij het juiste behandelplan voor je te maken of advies te geven. Dit doen wij samen met jou. Door jouw wensen en behoeften goed te bespreken, werken we aan een maatwerkoplossing met een langetermijnresultaat. Schoonheidssalon Apprenza Antwerpen maakt gebruik van de beautydriehoek:

  • Outside in beauty: met onze verschillende behandelingen en producten voelt jouw huid weer als herboren;
  • Inside out beauty: we weten dat schoonheid niet alleen zichtbaar is aan de buitenkant. Schoonheid zit ook vanbinnen. Daarom vinden wij het belangrijk je goed te informeren over gezonde voeding en supplementen die jouw lichaam en huid van binnenuit verbeteren;
  • Zen beauty: ontspanning is belangrijk voor je geest, maar ook voor jouw huid. Daarom vindt schoonheidssalon Apprenza het zeer belangrijk dat je veel tijd voor jezelf neemt om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Je kunt bij schoonheidssalon Apprenza Antwerpen terecht voor een breed aanbod aan huidbehandelingen maar nog veel meer!

Beautyfood van schoonheidssalon Antwerpen

Wil jij je gezonder voelen of een paar kilo afvallen? Dan hebben wij voor jou ook het antwoord op deze vraag. Schoonheidssalon Apprenza Antwerpen biedt inside out healthy beautyproducten, zodat je voor een gezonde lifestyle kunt gaan van binnenuit. Zo zit je in een mum van tijd weer lekkerder in je vel. Geniet van onze supergezonde tussendoortjes, sapjes, soepen, maaltijden en thee die exclusief voor ons is gemaakt. Tevens zijn onze producten allemaal biologisch, gluten- en lactosevrij en bevatten geen suikers. Geïnteresseerd in het beautyfood aanbod? Bekijk dan eens ons healthy beauty food menu.

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Schoonheidssalon Antwerpen? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!