Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 18:00
Home » Schoonheidssalon Berkel-Enschot

Schoonheidssalon Berkel-Enschot

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Berkel-Enschot? Bij Apprenza Cosmedisch Instituut ben je aan het juiste adres. Wij halen het mooiste en beste uit jouw huid en realiseren een totaalbeleving. Wij bieden maatwerk oplossingen voor iedereen die zijn of haar huid op welke manier dan ook wil verbeteren of verjongen. Bij schoonheidssalon Apprenza in Berkel-Enschot garanderen we een blijvend resultaat voor de lange termijn. Dit bereiken we met behulp van innovatieve technieken, apparatuur en een groot behandelaanbod. Door samen met jou een professioneel plan op te stellen gaan we samen voor maximaal resultaat.

Behandelingen schoonheidssalon Berkel-Enschot

Bij schoonheidssalon Apprenza in Berkel-Enschot vind je een zeer divers aanbod behandelingen. Zo zijn er diverse behandelingen op het gebied van anti-aging. Laat je huid weer stralen met zuurstoftherapie of onderga een natuurlijke rimpelcorrectie met Bioskinjetting. Wil je van jouw onzuivere huid af? Als je grove poriën en/of acne en acnelittekens hebt kan biopeeling een uitkomst zijn. Deze voorbeelden zijn slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden. Bij schoonheidssalon Apprenza in Berkel-Enschot luisteren naar jouw wensen en stemmen je behandeling daar vervolgens op af. Bij onze behandelingen maken we gebruik van de beautydriehoek:

  1. Outside in beauty: dit is gericht op je buitenkant. Met onze behandelingen ga jij aan de buitenkant weer stralen als nooit tevoren.
  2. Inside out beauty: dit is gericht op de binnenkant van je lichaam. Schoonheid zit ook van binnen. Door je te adviseren over de juiste voeding verbeteren we je huid ook van binnenuit.
  3. Zen beauty: ontspanning is goed voor je huid. Bij schoonheidssalon Apprenza Berkel-Enschot vinden we het daarom belangrijk dat je voldoende tijd voor jezelf neemt.

Beautyfood bij schoonheidssalon Berkel-Enschot

Een gezond lichaam en een mooie huid komen van binnen uit. Met onze Apprenza’s inside out healthy beautyproducten ga je jezelf beter en gezonder voelen en er beter uitzien. Geniet van onze heerlijke en super gezonde maaltijden, tussendoortjes, slow juice sappen, soepen en thee. Alle producten zijn exclusief voor Apprenza ontwikkeld en zijn biologisch, zonder suikers en gluten- en lactosevrij. Bovendien zitten ze boordevol gezonde vezels en vitaminen. Met onze inside out healthy beautyproducten krijg je meer energie, zit je beter in je vel en krijg je een mooiere, egale en stralende huid. Wil je meer weten over het productaanbod bij schoonheidssalon Apprenza in Berkel-Enschot? Bekijk dan ons healthy beautyfoodmenu.

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Schoonheidssalon Berkel-Enschot? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!