Skip links

donderdag

vanaf

09:00

weer geopend!Vandaag: 09:00 t/m 18:00

Home » Schoonheidssalon Goirle

Schoonheidssalon Goirle

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Goirle? Dan ben je bij Apprenza Cosmedisch Instituut aan het juiste adres! Schoonheidssalon Apprenza in Goirle is gespecialiseerd in jouw schoonheid en helpen je met het realiseren van jouw droomhuid en -lichaam. Hierbij vinden we het belangrijk om een gezonde leefstijl te promoten voor iedereen. Met ruim 15 jaar expertise en ervaring met betrekking tot jouw schoonheid is schoonheidssalon Apprenza in Goirle gespecialiseerd in:

  • huidverbetering;
  • huidverjonging;
  • het bieden van de beste service;
  • het waarborgen van onze professionaliteit.

Wist je dat we al 4 jaar in de top van de beste schoonheidssalons en -specialisten van België en Nederland staan? Je krijgt bij ons dus veel meer dan alleen een schoonheidsbehandeling. Bij schoonheidssalon Apprenza wordt het uiterste uit jouw huid gehaald. Met ons veelzijdige behandelaanbod krijg je bij schoonheidssalon Apprenza Goirle een totaalbeleving waarbij we een prachtig resultaat op de lange termijn beloven.

Een veelzijdig behandelaanbod bij schoonheidssalon Goirle

Een maatwerkoplossing die past bij jouw wensen en behoeften; dat vinden wij essentieel. Bij schoonheidssalon Apprenza in Goirle zijn we in staat het uiterste resultaat te behalen dankzij ons ruime behandelaanbod, apparatuur en innovatieve technieken. Heb je last van littekens of wil je rode, gevoelige en geïrriteerde huid laten behandelen? Of wil jij jouw huid strakker laten maken en verstevigen? Dit is geen probleem voor onze schoonheidssalon Goirle! Wij maken een behandelplan op maat op basis van jouw huidproblemen en wensen. Zo kunnen we een langetermijnresultaat garanderen. Hierbij maakt schoonheidssalon Apprenza Goirle gebruik van de beautydriehoek:

  • Outside in beauty: met onze verschillende behandelingen en producten voelt jouw huid weer als herboren;
  • Inside out beauty: we weten dat schoonheid niet alleen zichtbaar is aan de buitenkant. Schoonheid zit ook vanbinnen. Daarom vinden wij het belangrijk je goed te informeren over gezonde voeding en supplementen die jouw lichaam en huid van binnenuit verbeteren;
  • Zen beauty: ontspanning is ontzettend belangrijk voor je geest maar ook voor jouw huid. Daarom vindt schoonheidssalon Apprenza in Goirle het zeer belangrijk dat je veel tijd voor jezelf neemt om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Beautyfood bij schoonheidssalon in Goirle

Schoonheidssalon Apprenza Goirle is veel meer dan zomaar een schoonheidsspecialist. Naast onze huidbehandelingen bieden wij ook inside out healthy beautyproducten aan. Wil jij een paar kilo’s kwijt of wil jij je gezonder voelen? Dan helpen onze healthy beautyproducten jou waardoor je in een mum van tijd weer lekkerder in je vel zit. Onze speciale beauty producten zijn alleen voor schoonheidssalon Apprenza in Goirle gemaakt. Bij ons beautyfood assortiment kun je denken aan supergezonde maaltijden, tussendoortjes, sappen, soepen en thee. Om dit nóg beter te maken, zijn onze beautyproducten biologisch, gluten- en lactosevrij en vrij van suikers. Wil je meer informatie over ons beautyfoodaanbod? Bekijk dan het healthy beauty food menu.

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Schoonheidssalon Goirle? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!