Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 18:00
Home » Schoonheidssalon in Baarle-Nassau

Schoonheidssalon in Baarle-Nassau

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Baarle-Nassau? Dan ben je bij Apprenza Cosmedisch instituut aan het juiste adres. We helpen je met het realiseren van jouw droomhuid en -lichaam. Hierbij vinden we het belangrijk om een gezonde levensstijl de promoten voor iedereen. Schoonheidssalon Apprenza in Baarle-Nassau heeft met ruim 15 jaar expertise en ervaring omtrent jouw schoonheid. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in:

  • huidverbetering;
  • huidverjonging;
  • het bieden van de beste service;
  • het waarborgen van onze professionaliteit.

Bij schoonheidssalon Apprenza Baarle-Nassau krijg je dus veel meer dan een schoonheidsbehandeling. We kunnen ook met trots vertellen dat we al 4 jaar in de top van de beste schoonheidssalons en -specialisten van België en Nederland staan. Met ons ruime aanbod aan behandelingen halen we het maximale uit jouw huid! Bij Apprenza krijg je dus een totaalbeleving waarbij we een prachtig resultaat op de lange termijn garanderen.

Behandelmogelijkheden bij schoonheidssalon Baarle-Nassau

Een geschikt aanbod op maat dat past bij jouw wensen en behoeften; dat is wat wij belangrijk vinden. Dit maakt schoonheidssalon Apprenza Baarle-Nassau mogelijk met behulp van onze moderne apparatuur, innovatieve technieken en onze vele behandelmogelijkheden. Zo helpen we jou bijvoorbeeld met het behandelen van een rode, gevoelige en geïrriteerde huid, het strakker maken en verstevigen van de huid en het weghalen van littekens of rimpels. Voor elk huidtype en -probleem maken wij het juiste behandelplan of geven je het juiste advies. Het is essentieel dat we dit samen met jou doen. Door het bespreken van jouw wensen en behoeften, maken we een maatwerkoplossing mogelijk waarbij we een langetermijnresultaat garanderen. Hierbij maakt schoonheidssalon Apprenza Baarle-Nassau gebruik van de beautydriehoek:

  • Outside in beauty: met onze verschillende behandelingen en producten voelt jouw huid weer als herboren;
  • Inside out beauty: we weten dat schoonheid niet alleen zichtbaar is aan de buitenkant. Schoonheid zit ook vanbinnen. Daarom vinden wij het belangrijk je goed te informeren over gezonde voeding en supplementen die jouw lichaam en huid van binnenuit verbeteren;
  • Zen beauty: ontspanning is ontzettend belangrijk voor je geest maar ook voor jouw huid. Daarom vindt schoonheidssalon Apprenza in Baarle-Nassau het zeer belangrijk dat je veel tijd voor jezelf neemt om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Je kunt bij schoonheidssalon Apprenza Baarle-Nassau terecht voor een veelzijdig aanbod aan huidbehandelingen en nog veel meer!

Beautyfood van schoonheidssalon Baarle-Nassau

wij weten dat schoonheid ook vanbinnen zit. Heb jij de wens om een paar kilo af te vallen of wil jij je gezonder voelen? Dan biedt schoonheidssalon Apprenza Baarle-Nassau inside out healty beautyproducten. Een gezonde lifestyle begint immers van binnenuit. Met deze producten zit je in een mum van tijd weer lekker in je vel. Met onze healthy beautyproducten kun je denken aan supergezonde tussendoortjes, sapjes, soepen, maaltijden en thee die exclusief voor ons is gemaakt. Daarnaast zijn onze producten ook nog eens biologisch, lactose- en glutenvrij en ze bevatten geen suikers. Zo kun jij verantwoord genieten. Ben je geïnteresseerd in ons beautyfood aanbod? Meer informatie vind je in ons healthy beauty food menu.

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Schoonheidssalon in Baarle-Nassau? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!