Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 17:00
Home » Schoonheidssalon in België

Schoonheidssalon in België

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in België die jou helpt met het realiseren van jouw droomhuid en -lichaam? Stop dan met zoeken, want bij Apprenza cosmedisch instituut ben je aan het juiste adres. We vinden het belangrijk om een gezonde leefstijl te promoten voor elke man en vrouw. Plus, bij schoonheidssalon Apprenza in België kies je voor 15 jaar ervaring en expertise op het gebied van jouw schoonheid. Zo zijn wij specialisten in:

  • huidverbetering;
  • huidverjonging;
  • het bieden van de beste service;
  • het waarborgen van onze professionaliteit.

Wist je dat we ook al 4 jaar in de top van de beste schoonheidssalons en -specialisten van Nederland en België staan? Je krijgt dus niet zomaar een schoonheidsbehandeling. Bij schoonheidssalon Apprenza halen we met onze behandelingen in België het beste uit jouw huid! Wij geven jouw eigenwaarde een boost en geven jou het ultieme geluksgevoel waar je naar op zoek bent. Je krijgt dus een totaalbeleving mee waarbij we een prachtig resultaat op de langetermijn garanderen.

Het behandelaanbod van schoonheidssalon België

In België bij schoonheidssalon Apprenza vinden we het belangrijk dat je een maatwerkoplossing krijgt die past bij jouw wensen. Dankzij onze innovatieve technieken, apparatuur en ons grote behandelaanbod maken we het mogelijk om maximaal resultaat te behalen. Zo helpen we je bijvoorbeeld bij het strakker maken en verstevigen van de huid, halen we (acne) littekens weg en behandelen we je rode, gevoelige en geïrriteerde huid. Wat je wensen ook zijn, schoonheidssalon Apprenza in België heeft het perfecte behandelplan voor je. Samen met jou maken we een op maat gemaakt behandelplan met een langetermijnresultaat. Hierbij gebruiken wij onze Apprenza beautydriehoek, waarmee we van jouw schoonheid onze passie maken:

  • Outside in beauty: met onze verschillende behandelingen en producten voelt jouw huid weer als herboren;
  • Inside out beauty: we weten dat schoonheid niet alleen zichtbaar is aan de buitenkant. Schoonheid zit ook vanbinnen. Daarom vinden wij het belangrijk je goed te informeren over gezonde voeding en supplementen die jouw lichaam en huid van binnenuit verbeteren;
  • Zen beauty: ontspanning is ontzettend belangrijk voor je geest maar ook voor jouw huid. Daarom vindt schoonheidssalon Apprenza in België het zeer belangrijk dat je veel tijd voor jezelf neemt om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Bij schoonheidssalon Apprenza werken we samen aan jouw wensen rondom het verbeteren of verjongen van jouw huid. Je kunt bij ons terecht voor een divers aanbod aan huidbehandelingen maar ook nog veel meer! Schoonheidssalon Apprenza in België biedt ook het bevriezen van vet, diverse specials en beautyfood aan.

Schoonheidssalon België – Beautyfood

Wil jij je herboren voelen, een paar kilo afvallen of je beter en gezonder voelen? Schoonheidssalon Apprenza in België helpt jou ook met een gezonde lifestyle van binnenuit. Hoe we dit doen? Met onze Apprenza’s inside out healthy beautyproducten zit je in een mum van tijd veel lekkerder in je vel. Zo geniet je van onze heerlijke en supergezonde maaltijden, tussendoortjes, sapjes, soepen en thee die exclusief voor Apprenza zijn gemaakt. Bovendien is alles biologisch, gluten- en lactosevrij en zitten er geen suikers in. Ben je benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan eens ons healthy beauty food menu.

Schoonheidssalon Apprenza in België

Bij Apprenza cosmedisch instituut realiseren we samen jouw droomhuid- en lichaam, van buitenaf en van binnenuit. Voordat we jouw persoonlijke behandelplan kunnen maken is het belangrijk om eerst te kijken naar je type huid. Elk type huid of huidprobleem heeft namelijk de juiste producten en verzorging nodig. Moet je dan speciaal langskomen bij onze schoonheidssalon in België voor een huidanalyse? Nee hoor, dit kun je namelijk heel eenvoudig thuis testen met onze gratis en vrijblijvende online huidanalyse. Benieuwd wat wij daarna kunnen betekenen voor jou en jouw huid? Neem dan gerust contact op of plan een afspraak.

Afspraak maken Contact opnemen

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Schoonheidssalon in België? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!