Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 18:00
Home » Schoonheidssalon Oisterwijk

Schoonheidssalon Oisterwijk

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Oisterwijk? Kom dan eens naar Apprenza Cosmedisch Instituut. Wij geven je een totaalbeleving waarbij we het optimale uit jouw huid halen. Dit doen we met maatwerk oplossingen. Samen met jou stellen we een plan op waarmee we je wensen kunnen realiseren. Bij schoonheidssalon Apprenza in Oisterwijk garanderen we een blijvend resultaat voor de lange termijn. Dit realiseren we met het gebruik van innovatieve technieken en apparatuur en met een groot en divers aanbod behandelingen.

Behandelingen schoonheidssalon Oisterwijk

Bij onze behandelingen staat onze beautydriehoek centraal:

  1. Outside in beauty: met onze behandelingen ga jij aan de buitenkant weer stralen als nooit tevoren.
  2. Inside out beauty: schoonheid van buiten komt deels van binnenuit. Met advies over gezonde voeding verbeteren we je huid ook van binnenuit.
  3. Zen beauty: voldoende ontspanning is belangrijk voor je huid. Bij schoonheidssalon Apprenza Oisterwijk adviseren we daarom dat je voldoende tijd voor jezelf neemt.

Bij schoonheidssalon Apprenza in Oisterwijk vind je voor je outside in beauty onder andere diverse behandelingen op het gebied van anti-aging. Laat je huid weer stralen met zuurstoftherapie of onderga een facelift zonder operatie met onze mesotherapie behandeling. Heb je een onzuivere huid? Als je grove poriën en/of acne en acnelittekens is biopeeling iets voor jou. Deze voorbeelden zijn slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden. Bij schoonheidssalon Apprenza in Oisterwijk stemmen we je behandeling af op jouw wensen. Voor je inside out beauty hebben we een assortiment healthy beautyfoodproducten. Deze producten zijn speciaal voor schoonheidssalon Apprenza Oisterwijk ontwikkeld. Denk aan heerlijke gezonde maaltijden, tussendoortjes, slow juice sappen, soepen en thee. Alles zit boordevol gezonde vezels en vitaminen en is bovendien biologisch, zonder suikers en gluten- en lactosevrij. Wil je meer weten? Bekijk ons healthy beautyfoodmenu.

Afvallen met hulp van schoonheidssalon Oisterwijk

Is het jouw doel om een slanker lichaam te krijgen en lukt het maar niet om dat te bereiken? Met het exclusieve vetbevriezingsprogramma van schoonheidssalon Apprenza in Oisterwijk wordt het eindelijk werkelijkheid. Hierbij maken we gebruik van de wetenschappelijk bewezen cryolipolysetechnologie waarmee vetlagen in probleemzones selectief en met blijvend resultaat verminderen. Met dit vetbevriezingsprogramma is het mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie, naalden of een speciaal dieet te bevriezen. Hierna worden ze door ons lichaam afgevoerd zonder hersteltijd. De vetophopingen in de behandelde gebieden verminderen zonder het omliggende weefsel aan te tasten. We behandelen de buik, love handles, billen, bovenbenen en armen. Er zijn slechts 3 behandelingen van een uur nodig met steeds een tussenperiode van 8 tot 12 weken. De behandelingen zijn bovendien volledig pijnloos en zonder risico’s.

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Schoonheidssalon Oisterwijk? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!