Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 18:00
Home » Schoonheidssalon Ravels

Schoonheidssalon Ravels

Wij helpen je met het realiseren van jouw droomhuid en -lichaam! Als schoonheidssalon Ravels vinden wij het erg van belang om een gezonde leefstijl te promoten voor iedereen. Schoonheidssalon Apprenza in Ravels heeft ruim 15 jaar expertise en ervaring op het gebied van jouw schoonheid. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • huidverbetering;
  • huidverjonging;
  • het bieden van de beste service;
  • het waarborgen van onze professionaliteit.

Tevens staan wij al 4 jaar in de top van de beste schoonheidssalons en -specialisten van België en Nederland. Bij ons krijg je niet zomaar een schoonheidsbehandeling. Schoonheidssalon Apprenza Ravels zorgt ervoor dat het uiterste uit jouw huid gehaald wordt. Dit doen we door het aanbieden van verschillende behandelingen. Je krijgt dus een totaalbeleving waarbij we een schitterend resultaat op de lange termijn garanderen.

Behandelaanbod schoonheidssalon Ravels

Wij vinden essentieel dat je een maatwerkoplossing krijgt die past bij jouw wensen. Door de hulp van ons ruime behandelaanbod, apparatuur en innovatieve technieken zijn we in staat om het uiterste resultaat te behalen. Wil je jouw huid strakker laten maken en verstevigen? Wil je littekens weg laten halen of rode, gevoelige en geïrriteerde huid laten behandelen? Dan kan allemaal bij onze schoonheidssalon in Ravels. Op basis van jouw huidproblemen en wensen maken wij een behandelplan op maat met een langetermijnresultaat.

Bij schoonheidssalon Apprenza Ravels werken we samen aan jouw wensen op het gebied van het verbeteren of verjongen van jouw huid. Je kunt bij ons terecht voor een divers aanbod aan huidbehandelingen. Naast huidbehandelingen kan je ook voor het bevriezen van vet, verschillende specials en beautyfood bij ons terecht.

Beautyfood

Schoonheidssalon Apprenza Ravels is niet zomaar een schoonheidsspecialist. Wij bieden naast behandelingen ook inside out healthy beautyproducten. Deze producten helpen jou bijvoorbeeld bij het afvallen of gezonder voelen. In een mum van tijd voel jij je lekkerder in je vel door onze speciale beauty producten die alleen voor schoonheidssalon Apprenza Ravels zijn gemaakt. Ons beautyfood assortiment bestaat onder andere uit supergezonde tussendoortjes, maaltijden, sapjes, soepen en thee. Deze beautyproducten zijn overigens allen biologisch, gluten- en lactosevrij. Bovendien zitten er geen suikers in. Bekijk voor meer informatie over ons beautyfoodaanbod het healthy beauty food menu.

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Schoonheidssalon Ravels? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!