Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 18:00
Home » Schoonheidssalon Tilburg

Schoonheidssalon Tilburg

Bij Apprenza Cosmedisch Instituut laten we jouw huid stralen als nooit tevoren. Jouw schoonheid is onze passie, dat is ons motto. Dat zegt genoeg toch? Bij schoonheidssalon Apprenza Tilburg bieden we maatwerk oplossingen voor onze klanten die hun huid op welke manier dan ook willen verbeteren of verjongen. Met onze innovatieve technieken, apparatuur en een groot behandelaanbod gaan we altijd voor een maximaal resultaat.

Behandelaanbod schoonheidssalon Tilburg

Bij schoonheidssalon Apprenza in Tilburg bieden we altijd een behandeling op maat, die past bij jouw wensen. Wat je wensen ook zijn, schoonheidssalon Apprenza in Tilburg heeft het perfecte behandelplan voor je. We helpen je bij het strakker maken en verstevigen van je huid, behandelen je rode, gevoelige en geïrriteerde huid, halen (acne) littekens weg en zorgen dat je huid er jonger uitziet. Bij onze behandelingen staat de Apprenza beautydriehoek centraal:

  • Buitenkant: met onze behandelingen en producten gaat jouw huid er weer stralend uitzien.
  • Binnenkant: schoonheid is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar komt ook van binnenuit. Met tips en advies over gezonde voeding en supplementen helpen wij jouw lichaam en huid te verbeteren van binnenuit.
  • Ontspanning: bij schoonheidsspecialist Apprenza weten we als geen ander dat ontspanning belangrijk is. Dit komt je huid ten goede. Neem daarom regelmatig tijd voor jezelf.

Bij schoonheidssalon Apprenza in Tilburg werken we samen aan jouw wensen rondom het verbeteren of verjongen van je huid. Naast onze verschillende huidbehandelingen kun je bij ons ook terecht voor vetbevriezing, diverse specials en advies over beautyfood. Probeer ook eens onze healthy beautyfoodproducten. Deze supergezonde producten zijn speciaal voor ons ontwikkeld en geven je meer energie en een mooiere, egale en stralende huid.

Huidanalyse bij schoonheidssalon Apprenza Tilburg

Die ene huid is de andere niet. Elk type huid of huidprobleem is anders en vraagt daarom een andere aanpak. Voor het opstellen van een behandelplan op maat is het belangrijk dat we weten wat jouw huidtype is. Schoonheidssalon Apprenza Tilburg helpt je graag met het toepassen van de juiste behandeling voor jouw huidtype of huidprobleem. Als je wilt weten wat jouw huidtype is kun je bij ons gratis en vrijblijvend een online huidanalyse doen. Op basis hiervan geven wij jou persoonlijk advies en kunnen we een behandelplan opstellen.

Beautyfood bij beautysalon Tilburg

Beautysalon Apprenza in Tilburg is veel meer dan alleen een schoonheidsspecialist. Wij denken ook aan jouw inner self. Kies voor een gezonde lifestyle van binnenuit, met onze onze inside-out healthy beautyproducten. Met deze producten ga je je gegarandeerd beter en gezonder voelen en er ook nog eens beter uitzien. Geniet van onze heerlijke en gezonde maaltijden, tussendoortjes, slow juice sappen, soepen en thee. Alle producten zijn biologisch, bevatten geen suikers en zijn gluten- en lactosevrij. Bovendien zitten ze vol gezonde vezels en vitaminen. Alle producten zijn exclusief voor Apprenza ontwikkeld. Wil je meer informatie over ons beautyfoodaanbod? Bekijk dan het healthy beautyfoodmenu.

Afspraak maken Contact opnemen

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Schoonheidssalon Tilburg? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!