Skip links

zaterdag

vanaf

09:00

weer geopend!Vandaag: 09:00 t/m 17:00

Home » Schoonheidsspecialist België

Schoonheidsspecialist België

Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialist in België die het beste en mooiste uit jouw huid haalt? Dan ben je bij Apprenza Cosmedisch Instituut aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring promoten wij een gezonde leefstijl voor iedereen. Bij schoonheidsspecialist Apprenza in België zijn wij professionals in:

  • Het bieden van de beste en juiste service;
  • Het leveren van resultaat met uiterste kwaliteit;
  • Het verbeteren van jouw huid;
  • Het verjongen van jouw huid;
  • Het waarborgen van onze professionaliteit.

Kan je eigenwaarde wel een boost gebruiken? Schoonheidsspecialist Apprenza in België verrijkt je van binnenuit en geeft je dat uiterste geluksgevoel dat je nodig hebt. Bij ons krijg je een totale beleving mee waarbij we een langetermijnresultaat garanderen.

Huidanalyse door schoonheidsspecialist België

Nieuwsgierig naar welk product of welke behandeling passend is voor jouw huid(probleem)? Het is verstandig om dan eerst te kijken naar je type huid. Jouw huidprobleem en huidtype is bepalend in het opstellen van een behandelplan door schoonheidsspecialist Apprenza in België. Elk huidprobleem of huidtype vraagt om passende producten en verzorging. Zo houden wij jouw huid jeugdig en gezond. Benieuwd geworden naar jouw huidtype? Maak dan gebruik van onze gratis en vrijblijvende online huidanalyse. Door middel van deze analyse kom je er aan de hand van verschillende vragen achter wat jouw huidprobleem en huidtype is. Onze specialisten bieden je dan gelijk een op maat gemaakt en persoonlijk advies.

Ons brede behandelaanbod

Bij schoonheidsspecialist Apprenza in België is het van belang dat er een oplossing op maat is die past bij jouw wensen en behoeften. Wil je af van een rode, gevoelige en geïrriteerde huid? Wil je een stevige en strakke huid of zitten jouw (acne) littekens je in de weg? Door ons brede behandelaanbod en moderne technieken voorzien wij je van het uiterste resultaat. Wij maken samen met jou een maatwerk behandelplan voor een mooi langetermijnresultaat.

Schoonheidsspecialist Apprenza in België werkt samen aan jouw wensen op het gebied van het verjongen of verbeteren van jouw huid. Naast onze diverse huidbehandelingen bieden wij nog meer aan. Zo kan je bij schoonheidsspecialist België ook terecht voor vet bevriezen, verschillende specials en advies over beautyfood.

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Schoonheidsspecialist België? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!