Skip links

donderdag

vanaf

09:00

weer geopend!Vandaag: 09:00 t/m 18:00

Home » Schoonheidsspecialist in Turnhout

Schoonheidsspecialist in Turnhout

Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialist in Turnhout die het mooiste en beste uit jouw huid haalt? Dan ben je bij Apprenza cosmedisch instituut aan het juiste adres. Met 15 jaar ervaring promoten wij een gezonde leefstijl voor elke man en vrouw. Bij schoonheidsspecialist Apprenza in Turnhout zijn wij experts in:

  • het verbeteren van jouw huid;
  • het verjongen van jouw huid;
  • het bieden van de beste service;
  • het waarborgen van onze professionaliteit;
  • het leveren van resultaat met de hoogste kwaliteit.

Kan je eigenwaarde wel een boost gebruiken? Schoonheidsspecialist Apprenza in Turnhout verrijkt je van binnenuit en geeft je dat ultieme geluksgevoel dat je nodig hebt. Bij ons krijg je een totale beleving mee waarbij we een langetermijn resultaat garanderen.

Schoonheidsspecialist in Turnhout – huidanalyse

Ben je benieuwd welke behandeling of welk product het meest geschikt is voor jouw huid(probleem)? Dan is het goed om eerst te kijken naar je type huid. Jouw huidtype of huidprobleem speelt een grote rol in het opstellen van een behandelplan door schoonheidsspecialist Apprenza in Turnhout. Elk type huid of huidprobleem heeft namelijk de juiste producten en verzorging nodig. Zo houden wij jouw huid mooi en jeugdig. Benieuwd geworden naar jouw huidtype? Doe dan gratis en vrijblijvend onze online huidanalyse. Met deze analyse kom je er aan de hand van verschillende vragen achter wat jouw huidtype en huidprobleem is. Onze specialisten maken dan gelijk een op maat gemaakt persoonlijk advies.

Schoonheidsspecialist in Turnhout – een groot behandelaanbod

Bij schoonheidsspecialist Apprenza in Turnhout is het belangrijk dat er een maatwerkoplossing is die past bij jouw wensen. Wil je een stevige en strakke huid? Wil je af van een rode, gevoelige en geïrriteerde huid of zitten jouw (acne) littekens je in de weg? Met onze innovatieve technieken, apparatuur en ons grote behandelaanbod gaan we samen voor maximaal resultaat. Schoonheidsspecialist Apprenza in Turnhout maakt samen met jou een op maat gemaakt behandelplan voor een goed langetermijnresultaat. Met de Apprenza beauty driehoek maken we van jouw schoonheid onze passie:

  • Buitenkant: door middel van verschillende behandelingen en producten maken wij jouw huid weer zo goed als nieuw;
  • Binnenkant: schoonheid is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar zit ook vanbinnen. Met tips over gezonde voeding en supplementen helpen wij jouw lichaam en huid te verbeteren van binnenuit;
  • Ontspanning: bij schoonheidsspecialist Apprenza weten we als geen ander dat ontspanning belangrijk is, ook voor jouw huid. Neem daarom ook veel tijd voor jezelf om eens lekker te ontspannen.

Kortom: we werken samen aan jouw wensen rondom het verbeteren of verjongen van jouw huid. Naast onze verschillende huidbehandelingen bieden wij nog veel meer aan. Zo kun je bij schoonheidsspecialist Apprenza ook terecht voor vet bevriezen, diverse specials en advies over beautyfood.

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Schoonheidsspecialist in Turnhout? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!