Skip links

Vandaag: 09:00 t/m 18:00
Home » Vetbevriezing in Tilburg

Vetbevriezing in Tilburg

Wil je graag een paar kilo’s kwijt en droom jij van een slanker en strakker figuur? Heb je al van alles geprobeerd en zou het jou meer zelfvertrouwen geven als er een paar cm van af zou kunnen? Dan hebben we de oplossing voor jou: vetbevriezing bij Apprenza in Tilburg. Ons vetbevriezing programma in Tilburg staat garant voor een slanker en strakker figuur. We maken gebruik van cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief te kunnen verminderen, met een blijvend resultaat. Dankzij vetbevriezing in Tilburg is het mogelijk om vetcellen veilig te bevriezen zonder onder het mes te gaan of een speciaal dieet te volgen. Met het bevriezen van vet worden de vetcellen door het lichaam afgevoerd en heb je geen hersteltijd nodig. Hierdoor maken we het mogelijk om vetophopingen te verminderen zonder omliggend weefsel aan te tasten.

Waarom vetbevriezing?

Met vetbevriezing in Tilburg verminderen we vetcellen in zones bij de buik, love handles, billen, bovenbenen en armen. Dit exclusieve programma van Apprenza cosmedisch instituut bestaat uit slechts 3 behandelingen van maar 1 uurtje, met een tussenperiode van 8-12 weken. Zit je kleding plaatselijk net iets te strak? Eet je gezond en sport je regelmatig, maar wil je wat extra hulp? Of zit je in de overgang en merk je dat er wat kilo’s bijkomen? Na vetbevriezing in Tilburg beloven we het volgende:

  • Jouw figuur ziet er weer strakker en slanker uit;
  • Jouw zelfvertrouwen krijgt weer een boost en je gaat weer lekkerder in je vel zitten;
  • Jouw bikini en zomerjurkje staan weer fantastisch;
  • Je ontvangt complimentjes dat je er zo goed uitziet;
  • Direct zichtbaar en blijvend resultaat na de 1e behandeling.

Hoe werkt vetbevriezing Tilburg?

Voordat we vetbevriezing in Tilburg toepassen vindt er eerst een (gratis) intake plaats met onze specialist. Tijdens het intakegesprek wordt bepaalt of het vetbevriezingsprogramma voor je geschikt is. Samen met onze specialist maken we een persoonlijk behandelplan. Hierin staat vermeld welke plaatsen op jouw lichaam behandeld kunnen worden en wat de kosten hiervan zijn. Met onze cryolipolyse technologie behandelen we de vetcellen die tussen de opperhuid en spieren liggen. Met behulp van een applicator koelen we de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag met een temperatuur van -8. Na 50 minuten halen we de applicator van het lichaam af en masseren we het behandelde gebied intensief. Na de vetbevriezing in Tilburg worden de vetcellen door in 8-16 weken na de behandeling op een natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. Dankzij het geleidelijke proces beweegt jouw huid zich langzaam mee terug. Daarna kun je gaan wennen aan je nieuwe look.

Vetbevriezing Tilburg – Apprenza cosmedisch instituut

Wil je meer weten over vetbevriezing Tilburg bij Apprenza cosmedisch instituut? Download dan ons gratis vetbevriezing E-boek. Wist je dat we naast vetbevriezing een veelzijdig aanbod hebben aan huidverbetering hebben? Of bekijk eens ons healthy beautyfood menu. Ben je geïnteresseerd in ons vetbevriezingsprogramma of wil je meer informatie over ons volledige aanbod? Neem dan eens contact op of plan een afspraak.

Afspraak maken Contact opnemen

U kunt hier terecht voor diverse lichaams- en gelaatsbehandelingen zoals:

Gelaatsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Facelift

Halslift

Chat openen
Vragen over Vetbevriezing in Tilburg? Wij staan voor je klaar 👋 Stuur ons een berichtje via WhatsApp!